Θρίλερ: Τι συνέβη με τη γυναίκα που πέθανε λίγη ώρα μετά τον εμβολιασμό της

Υπο διερεύνηση είναι ο θάνατος μιας 65χρονης γυναίκας στο Ίλιον λίγα λεπτά μετά τον εμβολιασμό της με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Η 65χρονη έφτασε στο εμβολιαστικό κέντρο στο Ίλιον για να κάνει το εμβόλιο το οποίο είχε κλείσει με ραντεβού.

Μόλις έκανε το εμβόλιο παρέμεινε ένα 15λεπτο μέσα στο κέντρο υγείας εδώ στην περιοχή του Ιλίου. Όμως μόλις αποχώρησε από το κέντρο υγείας φαίνεται ότι ένιωσε μια έντονη αδιαθεσία.

Κατευθύνθηκε προς ένα παρκάκι το οποίο υπήρχε στην περιοχή και εκεί έκατσε σε ένα παγκάκι όπου φαίνεται να έχασε τις αισθήσεις της.

Άνθρωποι οι οποίοι περνούσαν από το σημείο ενημέρωσαν τους υπεύθυνους στο κέντρο υγείας και μεταφέρθηκε ξανά εκεί η 65χρονη, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως γίνεται σε όλες αυτές τις περιπτώσεις αιφνίδιου θανάτου ενημερώθηκε και το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Ήδη έχουν παρθεί καταθέσεις από συγγενείς της 65χρονης.

Ο γιος της ήδη έχει δώσει μία κατάθεση σε αστυνομικούς του τμήματος της περιοχής. Αυτό που αναμένεται τώρα να ρίξει φως στην αιτία θανάτου της άτυχης γυναίκας είναι η νεκροτομή η οποία θα διενεργηθεί.

Σε πρώτη φάση δεν φαίνεται να υπάρχει σύνδεση του θανάτου της 65χρονης με τον εμβολιασμό της.

Ωστόσο έχει ενημερωθεί η Επιτροπή Φαρμακοεπαγρύπνησης, ο ΕΟΦ κι ερευνάται το περιστατικό. Όλες τις απαντήσεις θα της δώσει νεκροψία /νεκροτομή.

Πάντως οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η γυναίκα είχε σοβαρά υποκείμενα νοσήματα.