Θρίλερ: Βρέθηκε δολοφονημένος ο επιχειρηματίας Γιώργος Γρηγοριάδης

Σε πισώπλατο με αμβλύ αντικείμενο αποδίδει ο ιατροδικαστής τον θάνατο του 42χρονου Γιώργου Γρηγοριάδη.

Στον εξαφανισμένο 42χρονο Γιώργο Γρηγοριάδη που χάθηκε το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου από την παραλία Οφρυνίου, στην Τούζλα Καβάλας, ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 16 Δεκεμβρίου στην περιοχή της Ευκαρπίας Σερρών, μετά από την αναγνώριση των οικείων του.

Το πρωί της Τετάρτη, εντοπίστηκε από πολίτη το αυτοκίνητό του, σε αγροτικό δρόμο ανάμεσα στην παλιά γέφυρα Στρυμώνα και Ευκαρπίας στην παλιά εθνική οδό προς Νιγρίτα.

Σύμφωνα με το kavalanews.gr, το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δυο χιλιόμετρα πιο μακριά, εντοπίστηκε το πτώμα του άνδρα μέσα σε αρδευτικό κανάλι. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και ιατροδικαστής που ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του θύματος, ο οποίος ήταν πατέρας ενός ανήλικου παιδιού.

Την ίδια ώρα όπως αναφέρει το makthes.gr, σε πισώπλατο με αμβλύ αντικείμενο αποδίδει ο ιατροδικαστής τον θάνατο του θύματος.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΟΣΕ: Υπάρχουν αδιάψευστα στοιχεία ότι το τρένο στα Σεπόλια πέρασε με κατεβασμένες μπάρες και με την παρουσία του φύλακα
13 Φεβρουαρίου, 2025
Επέστρεψε στην ψυχιατρική κλινική ο 42χρονος που είχε ταμπουρωθεί στο σπίτι του στο Κερατσίνι
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ένιωσε αδιαθεσία και άφησε την τελευταία του πνοή
13 Φεβρουαρίου, 2025
Τροχαίο στην Πατησίων – Ανετράπη όχημα
13 Φεβρουαρίου, 2025
Μηνιγγίτιδα – Ηράκλειο: «Ίσως το κόλλησε από το μάτι που έχει κάνει μεταμόσχευση»
13 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάστηκε μετά από 17 χρόνια ληστεία με λεία πάνω από 4 εκατ. ευρώ
13 Φεβρουαρίου, 2025
Παρέμβαση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του Κωνσταντίνου Τασούλα
13 Φεβρουαρίου, 2025
Αντιδράσεις στην Ευρώπη για το ειρηνευτικό σχέδιο Τραμπ και την επικοινωνία με Πούτιν
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία
13 Φεβρουαρίου, 2025
Χειροβομβίδα εξερράγη σε μπαρ στην Γκρενόμπλ
13 Φεβρουαρίου, 2025