Θρήνος – 33χρονη με κορονοϊό πέθανε μέσα σε ταξί

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Κρήτη με μία 33χρονη να αφήνει την τελευταία της πνοή, στη διαδρομή της για το Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Όπως ανέφεραν σε δημοσίευμα του cretapost.gr, το τραγικό συμβάν έγινε λίγο μετά τις 12:00 το βράδυ, την Παρασκευή 18/11, στο προαύλιο του νοσοκομείου στην Κρήτη.

Εκείνο το βράδυ σχεδόν όλο το προσωπικό ήταν στο “πόδι”, για να καταφέρουν να σώσουν την άτυχη γυναίκα, η οποία, σύμφωνα με το δημοσίευμα, νοσούσε από κορονοϊό εδώ και μία εβδομάδα.

Ο σύζυγος της γυναίκας, τη μετέφερε με ταξί στο νοσοκομείο και οι γιατροί έσπευσαν να βοηθήσουν την 33χρονη, κάνοντάς της καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και διασωλήνωση, όμως δεν κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

Η γιατρός του νοσοκομείου, Ελευθερία Κωστάκη, δήλωσε στο cretapost.gr:

“Επί 40 λεπτά οι γιατροί έδωσαν μάχη για να επαναφέρουν τη νεαρή γυναίκα όμως πιθανόν να είχε ήδη καταλήξει μέσα στο ταξί πριν φθάσει στο Βενιζέλειο”.

Αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση, για να διαπιστώσουν αν τα αίτια θανάτου προήλθαν από καρδιολογικά προβλήματα, τα οποία πιθανότατα να μη γνώριζε ότι είχε, ή από επιπλοκές του κορονοϊού.