Θρήνος για αγαπημένη ηθοποιό – Πέθανε ο πατέρας της

Πολύ δύσκολες στιγμές περνάει η ηθοποιός, καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος πατέρας της.

Ο λόγος για την Εύα Παπαγεωργοπούλου, η οποία έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως Άντρια στη σειρά του Mega «Όνειρο ήταν».

Η ίδια ανακοίνωσε τα δυσάρεστα νέα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου έγραψε χαρακτηριστικά: «Όχι πολλά λόγια… Ήσουν είσαι και θα είσαι η απόδειξη στη λέξη δύναμη και αγάπη… Αντίο μπαμπά μου!! Στο καλό να πας… Και μη με ξεχνάς που σ’ αγαπώ!!», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο αργότερα, μάλιστα, αντικατέστησε την εικόνα του προφίλ της με μια μαύρη, σε ένδειξη πένθους, ενώ ανήρτησε μία φωτογραφία του μπαμπά της και ανακοίνωσε την ημέρα και ώρα της κηδείας του.

Συγκεκριμένα, γνωστοποίησε ότι: «Η κηδεία του πολυαγαπημένου μας Κώστα Παπαγεωργοπουλου θα γίνει αύριο Παρασκευή 18/10/19 στις 15:30 στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελίστριας στο Δαλι. Συλλυπητήρια θα δεχτεί η οικογένεια του εκλιπόντος στην εκκλησία στις 15:00. Θερμή παράκληση του εκλιπόντος οι παρευρισκόμενοι να μη φορέσουν μαύρα ρούχα».

 

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025