Θρήνος για την 13χρονη Έλλα Κωνσταντίνου που πέθανε ξαφνικά

To τελευταίο αντίο στην 13χρονη Ελληνοκύπρια Έλλα Κωνσταντίνου, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή στις 26 Νοεμβρίου, θα πουν συγγενείς και φίλοι της, στην εκκλησία Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή στο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την «Parikiaki», η κηδεία της Έλλα θα πραγματοποιηθεί στις 12 το μεσημέρι της 4ης Ιανουαρίου, ενώ στη συνέχεια άλογα θα μεταφέρουν τη σορό στο νεκροταφείο Trent Park.

Όπως σημειώνεται, έκκληση της οικογένειας είναι αντί στεφάνων, να γίνει εισφορά, η οποία θα δοθεί στο St Mary’s Kids Hospital στο Λονδίνο, όπου η 13χρονη είχε περάσει τις τελευταίες μέρες της ζωής της.

Υπενθυμίζεται πως η Έλλα άφησε την τελευταία της πνοή την Πέμπτη στις 26 Νοεμβρίου, αφού όπως διαπιστώθηκε από τους ιατρούς, υπέστη εκτεταμένη βλάβη στον εγκέφαλο.

Σε ανάρτηση της η οικογένειά της ανέφερε τότε, πως η 13χρονη ήταν ένα χαρούμενο κορίτσι με χιούμορ που όλοι αγαπούσα και νοιάζονταν.

«Έφυγε από κοντά μας τόσο ξαφνικά. Είμαστε καταρρακωμένοι. Ένα κορίτσι με χιούμορ. Άγγιξε τις καρδιές όλων που τη γνώρισαν. Η ζωή της δεν θα έπρεπε να τελειώσει τόσο τραγικά όπως έγινε και ήταν μόνο στην αρχή. Την αγαπούσαν όλοι όσοι την ήξεραν και τη γνώρισαν. Ήταν πραγματικά ξεχωριστή. Όποτε βλέπαμε την Έλλα κρατούσε συνεχώς το κινητό της βγάζοντας selfie ή βίντεο».

Σύμφωνα με την ανάρτηση, «ο εφιάλτης ξεκίνησε στις 24 Νοεμβρίου το 2020 το απόγευμα, όταν η Έλλα κατέρρευσε και σταμάτησε να αναπνέει. Η καρδιά της σταμάτησε να κτυπά για περίπου δέκα λεπτά και δεν ανάπνεε για περίπου 45 λεπτά. Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, όπου οι ιατροί την έθεσαν σε τεχνητό κόμμα. Μετά από αρκετές εξετάσεις διαφάνηκε ότι η Έλλα μας υπέστη εκτεταμένη βλάβη στον εγκέφαλο».

Πηγή: reporter.com.cy

-Ad-