Θρήνος για την 30χρονη Ζέφη – Της στάθηκε η μπουκιά στο λαιμό και πέθανε μπροστά στους φίλους της

Ανείπωτος θρήνος επικρατεί στο Ρέθυμνο της Κρήτης για την 30χρονη Ζέφη, που άφησε την τελευταία της πνοή ενώ έτρωγε με φίλους της.

Όλα έγιναν τα ξημερώματα του Σαββάτου (17/12), όταν μια μπουκιά φαγητό στάθηκε στο λαιμό της άτυχης κοπέλας, με αποτέλεσμα να φράξει ο αεραγωγός της και να βρει τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με το ekriti, οι φίλοι της που ήταν μπροστά προσπάθησαν να τη βοηθήσουν, χωρίς αποτέλεσμα. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε στο τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Φως στα ακριβή αίτια του θανάτου αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Όπως έγινε γνωστό, η άτυχη Ζέφη εργαζόταν για χρόνια ως εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο.

“Μαύρη μέρα σήμερα για το Ρέθυμνο και για την Ειδική Αγωγή! Η Ζέφη μας, η γλυκύτατη μας εργοθεραπεύτρια, χρόνια εθελόντρια στον Σύλλογο Γονέων Ατόμων με Αυτισμό Ρεθύμνου και στο Ειδικό Σχολείο και μετά από σπουδές και μεταπτυχιακά, αναπληρώτρια σε άλλα μέρη, φέτος τα έφερε η μοίρα να επιστρέψει στο σχολείο μας και στα αγαπημένα της παιδιά… κι όμως η μοίρα τα φέρνει όπως αποφασίζει εκείνη… Άδικα έφυγε χτες τη νύχτα μετά από πνιγμό με φαγητό και μπροστά σε φίλους! Μας λυπεί ιδιαίτερα και μας αφήνει μια αίσθηση αδικίας ο αναπάντεχος χαμός της! Ας είναι ελαφρύ το χώμα Ζέφη μας και κουράγιο στην οικογένεια” γράφει κάποιος από τους συνεργάτες της στο Facebook.

“Μας έλεγε να την λέμε “Ζεφη” γιατί ήταν μόλις 24 όταν μας δίδαξε. Γίναμε φίλοι όλοι μαζί. Μας στάθηκε στα πρώτα μας ξεκινήματα, μας στήριξε. Και πάντα έλεγε “στην θεωρία δεν θα μάθετε πολλά, αλλά στην πράξη”. Ρωτούσε για εμάς. Η ζωή την πήγε ψηλά και της άξιζε γιατί ήταν πολύ καλή στο επάγγελμα της. Και το αγαπούσε με όλη την ψυχή της! Όμως η ζωή αποφάσισε να φύγει στα 30. Με μεγάλη θλίψη ευχόμαστε καλό παράδεισο όλη η ομάδα εργοθεραπείας! Θα θυμάμαι πάντα την Ζεφη” αναφέρει άλλη συνάδελφος.

Η κηδεία της 30χρονης θα τελεστεί το μεσημέρι της Κυριακής (15:00) στον ιερό ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στο Κοιμητήριο Ρεθύμνου.