Θρήνος για τον 25χρονο Νίκο – Κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο που κόπηκε από μπαλοθιές

Μουδιασμένη είναι η τοπική κοινωνία των Σφακίων από το θάνατο του 25χρονου Νίκου Καγιαδάκη, που κεραυνοβολήθηκε από καλώδιο υψηλής τάσης χθες το βράδυ στο Φραγκοκάστελλο.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο 25χρονος χτυπήθηκε από καλώδιο της ΔΕΗ, το οποίο κόπηκε και πήρε φωτιά μετά από μπαλωθιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα όταν ο 25χρονος Νίκος μαζί με την παρέα του την ώρα που επέστρεφαν από κοινωνική εκδήλωση σε περιοχή του Φραγκοκάστελου είδαν μια μικρή φωτιά που είχε ξεσπάσει από κομμένο καλώδιο υψηλής τάσης.

Τότε στην προσπάθειά του ο άτυχος νέος να σβήσει τη φωτιά κεραυνοβολήθηκε. Ο 25χρονος μεταφέρθηκε άμεσα στο Κέντρο Υγείας Σφακίων με το προσωπικό να δίνει μάχη να τον επαναφέρουν στη ζωή χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ το καλώδιο φέρεται να κόπηκε από άσκοπους πυροβολισμούς ενώ κόπηκε και το ρεύμα.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025