Θρήνος για τον 25χρονο Πάνο

Θλίψη στην τοπική κοινωνία προκάλεσε η είδηση του θανάτου του Πάνου Γιάννα, που άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 25 ετών, μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο.

Το δυστύχημα έγινε χθες βράδυ, στην οδό Βόλου – Φαρσάλων, στο ύψος των Μικροθηβών, με θύμα έναν νέο άνθρωπο απ΄τον Αλμυρό Μαγνησίας. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος Πάνος Γιάννας από τον Αλμυρό, προσέκρουσε σε αγριογούρουνο που βρίσκονταν σε ημιθανή κατάσταση στο οδόστρωμα στο ρεύμα κυκλοφορίας του, αφού προηγουμένως το ζώο είχε χτυπηθεί από άλλο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν επιπλέον γνωστά, τις βραδινές ώρες της Παρασκευής 25/11/2022, στις Μικροθήβες Μαγνησίας, έγινε θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα. Συγκεκριμένα, στο 22ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Βόλου – Φαρσάλων (ρεύμα προς Βόλο), Ι.Χ.Ε. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε ημεδαπός 25 ετών, κάτοικος Αλμυρού, συγκρούστηκε με ημιθανές αγριογούρουνο το οποίο λίγο νωρίτερα είχε τραυματισθεί από άλλο διερχόμενο επιβατηγό όχημα το οποίο κινούταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (προς Φάρσαλα) και οδηγούμενο από ημεδαπή 40 ετών η οποία κατά την πρόσκρουσή της με το ζώο, δεν τραυματίσθηκε, πλην των υλικών ζημιών του οχήματός της. Το όχημα του 25χρονου, εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια ράμπα και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Τα προαναφερόμενα επιβατηγά οχήματα, δεν ήρθαν μεταξύ τους σε επαφή. Η σορός του 25χρονου μεταφέρθηκε με Σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου.

Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, ερευνώνται, ενώ ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

-Ad-