Θρήνος για τον 28χρονο που σκοτώθηκε στη Μεσογείων, «όχι αγόρι μου όμορφο»!

Μια ανείπωτη τραγωδία εκτυλίχθηκε χθες τα ξημερώματα στη λεωφόρο Μεσογείων με θύμα τον 28χρονο αρχισμηνία ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που έγινε κάτω από την πεζογέφυρα Καλατράβα.

Ο 28χρονος νέος, ήταν αρχισμηνίας και υπηρετούσε στην Πολεμική Αεροπορία. Όπως κάθε μέρα πήγαινε στην υπηρεσία του, όμως χθες αυτό δεν έγινε.

Έτρεχε να προλάβει το λεωφορείο και προσπάθησε να διασχίσει τον δρόμο κάτω από τη γέφυρα Καλατράβα στη λεωφόρο Μεσογείων στο ύψος της Κατεχάκη.

Τότε ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε και τον εκσφενδόνισε στο αντίθετο ρεύμα όπου χτυπήθηκε από ακόμα ένα όχημα.

Ο 28χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, όπου λίγη ώρα αργότερα κατέληξε καθώς τα τραύματα του ήταν πολύ βαριά.

Ο αρχισμηνίας Αντρέας Τζαμτζής είχε καταγωγή από τον Βόλο και έμενε στο Νέο Ψυχικό.

Οι φίλοι του δεν μπορούν να το πιστέψουν και έχουν «γεμίσει» το προφίλ του στο Facebook με μηνύματα όπως, «Όχι αγόρι μου όμορφο δεν μπορεί δεν μπορεί να ήσουν εσύ αυτός που άκουσα πρωι πρωι στις ειδήσεις Αχ αγοράκι μου χρυσό πόσο λυπάμαι λυπάμαι λυπάμαι. Πόσο άδικη η ζωή μα πόσο άδικη! Καλοτάξιδος αγορίνα κ στείλε εδώ κάτω στη μανούλα σου κ σε όλους όσους αγάπησες κ σε αγάπησαν τη βοήθεια που θα χρειαστούν για να παρηγορηθούν. Να είσαι καλά Εκεί Ψηλά στο Φως».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
33χρονος ήταν νεκρός για 42 ημέρες σε λόφο στον Βόλο σε απόσταση 70 χλμ. από τον Βασίλη Καλογήρου
26 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Εκατοντάδες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα & το εξωτερικό για τη συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία
26 Φεβρουαρίου, 2025
Γρίφος με την στάση του σώματος του Βασίλη Καλογήρου – Τι εξετάζουν οι ειδικοί
26 Φεβρουαρίου, 2025
Στοιχεία ότι ο Βασίλης Καλογήρου δολοφονήθηκε βρήκε ομάδα ερευνών που διορίστηκε από την οικογένειά του
26 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Επιμένει η οικογένειά του στο σενάριο της δολοφονίας
26 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Την Πέμπτη δημοσιεύεται το πόρισμα – Δεν έγινε δεκτό το αίτημα συγγενών των θυμάτων για αναβολή
26 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Εντολή να ανοίξει ο ιατρικός του φάκελος από την 1η Ιανουαρίου του 2024 και μετά
26 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Πυροβολισμοί έξω από δικαστήριο στο Μπίλεφελντ στη διάρκεια δίκης για τη δολοφονία πυγμάχου
26 Φεβρουαρίου, 2025
Μανώλης Λιδάκης: Η αποκάλυψη της αδελφής του λίγους μήνες πριν «φύγει» – «Εισχώρησε στο γόνατό του στρεπτόκοκκος»
26 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική συνομιλία Μητσοτάκη – Ερντογάν
26 Φεβρουαρίου, 2025