Θρήνος για τον Στέφανο Τσιτσιπά – Αποσύρθηκε από τουρνουά

Έκανε όλη την Ελλάδα περήφανη αγγίζοντας το απόλυτο όνειρο στο τερέν του Ρολάν Γκαρός κοιτώντας στα μάτια τον θρύλο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Μπήκε και πάλεψε σαν λιοντάρι στο χώμα του Ρολάν Γκαρός. Για πάνω από 4 ώρες δεν το έβαλε κάτω στο παιχνίδι, δεν ήξερε όμως τι παιχνίδι του επιφύλασσε η μοίρα.

Τις ώρες που πάσχιζε να κερδίσει τη δική του μάχη στο Grand Slam, η αγαπημένη του γιαγιά έχανε τη μάχη για τη ζωή.

Η οικογένεια του Στέφανου είχε μάθει το δυσάρεστο νέο, όμως τον ενημέρωσαν για τον θάνατό της μετά το τέλος του αγώνα, προκειμένου να μην τον επηρεάσουν.

Συγκλονίζει το γεγονός ότι ο πατέρας του ήξερε. Ήξερε ότι είχε φύγει από τη ζωή η μητέρα του και παρόλα αυτά ήταν στο box και ως προπονητής και ως πατέρας, κρατώντας την ψυχραιμία του και δίνοντας οδηγίες στο γιο του.

«Η ζωή δεν είναι μόνο νίκη ή ήττα. Το να σηκώνεις τρόπαια και να γιορτάζεις είναι κάτι αλλά δεν είναι το παν. Θα ήθελα να πω πως ανεξάρτητα από την ημέρα, κατάσταση ή συνθήκη, αυτό είναι αφιερωμένο σε αυτήν και μόνο σε αυτήν. Σε ευχαριστώ που ανέθρεψες τον πατέρα μου. Χωρίς αυτόν, αυτό δεν θα ήταν πιθανό», έγραψε ο Έλληνας τενίστας στα social media.

Mε τον δικό του τρόπο και το τραγούδι «Μάνα» αποχαιρέτισε τη μητέρα του ο πατέρας του Στέφανου, Απόστολος.

Η ATP σε ανακοίνωση της γνωστοποίησε την απόσυρση, κάνοντας λόγο για προσωπικούς λόγους. Ο Στέφανος είχε εξασφαλίσει wild card για το τουρνουά στη γερμανική πόλη και μάλιστα επρόκειτο να αγωνιστεί και στο διπλό, με παρτενέρ τον αδελφό του Πέτρο.

Ο Τσιτσιπάς προχώρησε σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση τα ξημερώματα της Δευτέρας καθώς αποκάλυψε ότι η γιαγιά του πέθανε 5 λεπτά πριν να ξεκινήσει ο τελικός του στο Roland Garros με τον Νόβακ Τζόκοβιτς. Μάλιστα, ο ίδιος το έμαθε σε μια μικρή δεξίωση που διοργανώθηκε προς τιμήν του μετά το ματς με το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Νίκος Ανδρουλάκης: Είμαι θετικός για ντιμπέιτ
7 Οκτωβρίου, 2024
Επιτυχής ολοκλήρωση της διάθεσης ποσοστού 10% του μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής Τράπεζας από το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας
7 Οκτωβρίου, 2024
Μεγάλη φωτιά σε αποθήκη στον Πειραιά
7 Οκτωβρίου, 2024
Η Ουκρανία χτύπησε ρωσικό ναρκαλιευτικό στη Βαλτική
7 Οκτωβρίου, 2024
Γεραπετρίτης: Δεν θα εμπλακούμε σε πολεμική σύρραξη στη Μέση Ανατολή
7 Οκτωβρίου, 2024
Στο νοσοκομείο με τραύματα από μαχαίρι ένας άνδρας και μία γυναίκα
7 Οκτωβρίου, 2024
Πέθανε ο θρύλος του ολλανδικού ποδοσφαίρου, Γιόχαν Νέεσκενς
7 Οκτωβρίου, 2024
Εννέα συλλήψεις πριν τον αγώνα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
7 Οκτωβρίου, 2024
Συνελήφθη άνδρας που κυκλοφορούσε με πιστόλι και μαχαίρια
7 Οκτωβρίου, 2024
Σεισμός 3,9 Ρίχτερ στη Σκιάθο
7 Οκτωβρίου, 2024