Θρήνος: Πέθανε 60χρονη με εγκεφαλικό – Η κακοκαιρία εμπόδισε τη μεταφορά στο νοσοκομείο

Τραγική ήταν η κατάληξη για μια 60χρονη γυναίκα, η οποία υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο και έπρεπε να μεταφερθεί επειγόντως από τους Παξούς σε νοσοκομείο.

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας Γαία, που πλήττει τη χώρα τις τελευταίες ώρες, η διακομιδή της ήταν δύσκολη με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή.

Το πλωτό ασθενοφόρο του λιμενικού βρισκόταν στην Κέρκυρα, λόγω των ισχυρών ανέμων στην περιοχή δεν μπόρεσε να αποπλεύσει για να παραλάβει τη γυναίκα από τους Παξούς. Ιδιώτης με τουριστικό σκάφος ήταν αυτός που προθυμοποιήθηκε να κάνει την διακομιδή της ασθενούς σύμφωνα με το epiruspost.gr παρά τις πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Το σκάφος συνοδεία γιατρού από το Κέντρο Υγείας αναχώρησε από τους Παξούς στις πεντέμισι το απόγευμα. Κατάφερε και έφτασε στην Πλαταριά όπου ανέμενε ασθενοφόρο για να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα το οποίο είχε ενημερωθεί από το μεσημέρι.

Η γυναίκα όμως στη διαδρομή κατέληξε και οδηγήθηκε στο ΤΕΠ Ηγουμενίτσας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Όπως αναφέρει οι άνθρωποι του Κέντρου Υγείας Παξών η παροχή υπηρεσιών κατά την διάρκεια της χειμερινής περιόδου δεν είναι μία απλή υπόθεση και οι διακομιδές προς τα Ιωάννινα, σε μέρες που μπορεί ο καιρός να έχει αγριέψει, είναι εξαιρετικά δύσκολες.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Αποτροπιασμός για το λουτρό αίματος του Ισραήλ με τους 400 νεκρούς στη Γάζα – Επίκεινται ομιλία Νετανιάχου και συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου
18 Μαρτίου, 2025
Σε οργή μετατρέπεται το πένθος για τους 59 νεκρούς από τη φωτιά στο κλαμπ στη Βόρεια Μακεδονία
18 Μαρτίου, 2025
ΣΥΡΙΖΑ για Τριαντόπουλο: Όχι στη νέα συγκάλυψη και την φίμωση των βουλευτών – Θέλουμε προανακριτική
18 Μαρτίου, 2025
Μητσοτάκης για Τριαντόπουλο: Γενναίο βήμα που δεν έχει προηγούμενο – Όλοι ενώπιον των ευθυνών τους
18 Μαρτίου, 2025
Ολοκληρώθηκε η συνομιλία Τραμπ με Πούτιν – «Ο κόσμος έγινε πιο ασφαλής», λέει απεσταλμένος του Ρώσου προέδρου
18 Μαρτίου, 2025
Το Πανεπιστήμιο της Κωνσταντινούπολης ακύρωσε το πτυχίο του Εκρέμ Ιμάμογλου – Στον «αέρα» η υποψηφιότητά του για την προεδρία
18 Μαρτίου, 2025
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν: Η Ευρώπη πρέπει να οικοδομήσει μια «αξιόπιστη» αποτρεπτική ικανότητα εντός πέντε ετών
18 Μαρτίου, 2025
Περιστέρι: Ελεύθερη με «βραχιολάκι» η 22χρονη για το δυστύχημα με τον νεκρό οδηγό ταξί
18 Μαρτίου, 2025
Καιρός: Η ψυχρή εισβολή ξεκίνησε με βροχές – «Άνοδος της θερμοκρασίας από Παρασκευή» λέει ο Λαγουβάρδος
18 Μαρτίου, 2025
Eπιστολή Τριαντόπουλου στον πρόεδρο της Προανακριτικής: Επιθυμώ να με κρίνει απευθείας η Δικαιοσύνη
18 Μαρτίου, 2025