Θρήνος: Πέθανε ο κοινοτάρχης Δημήτρης Ζαρίκας

Στο πένθος βυθίστηκε ο Γοργοπόταμος. Ο πρόεδρος της κοινότητας, Δημήτρης Ζαρίκας έχασε τη μάχη με την επάρατη νόσο μόλις στα 52 του χρόνια.

Ο Γοργοπόταμος θρηνεί την απώλεια του Δημήτρη Ζαρίκα, ο οποίος υπηρέτησε την κοινότητα ως πρόεδρος τα τελευταία 10 χρόνια. Ήταν τόσο αγαπητός στους κατοίκους του Γοργοποτάμου που όλοι τον φώναζαν «Δημητράκη», επειδή τον αισθάνονταν πραγματικά δικό τους άνθρωπο. Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ό,τι πρόβλημα και να είχαν, εκείνος θα έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του για να τους βοηθήσει.

Ο 52χρονος Δημήτρης Ζαρίκας, που «έφυγε» νωρίς μετά από άνιση μάχη με τον καρκίνο, αφήνει πίσω του σύζυγο και δύο παιδιά.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο, Τετάρτη (16.12.2020) στη 1:30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στο Γοργοπόταμο.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Θηλέων Λαμίας.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραγωδία στην άσφαλτο στο Μεσολόγγι: Νεκρός ένας 27χρονος – Σοβαρά τραυματισμένος ένας 26χρονος
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αλεξάνδρα Νίκα: «Αρκεί μία κακή στιγμή για να ανατρέψει τα πάντα» – Το πρώτο μήνυμα μετά την παράσυρση στο Κολωνάκι
12 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση του Ρουβίκωνα στο σπίτι του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας Κώστα Τασούλα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Εξιχνιάσθηκε διάρρηξη με τη μέθοδο του «Ριφιφί» με λεία άνω των 4.000.000 ευρώ
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ο καβγάς που προηγήθηκε της δολοφονίας του 59χρονου στην Πιερία – «Τον ρώτησα γιατί χάλασε τα χρήματα της βάφτισης»
12 Φεβρουαρίου, 2025
«Χρυσός» στο Ντουμπάι ο Γκαβέλας
12 Φεβρουαρίου, 2025
Τσίπρας από Θεσσαλονίκη: Η Ελλάδα πρέπει να αποκτήσει ξανά μια στρατηγική πυξίδα στη βάση μιας διεκδικητικής εξωτερικής πολιτικής
12 Φεβρουαρίου, 2025
Χάρης Δούκας: «Τον Σεπτέμβριο η ανέγερση των κερκίδων του γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό»
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Και η Ένωση Δικαστών και Εισαγγελέων εχθρός της πατρίδας;
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σπαρτιάτες: Εξετάστηκαν στο Εκλογοδικείο οι προσφυγές κατά βουλευτών
12 Φεβρουαρίου, 2025