Το παιδί υπέστη σοβαρά τραύματα από πτώση μαζί με τον 25χρονο θείο του, με την περιοχή να μένει συγκλονισμένη από την τραγωδία.
Στην Αχαΐα σημειώθηκε τραγικό περιστατικό με θύμα τον 3χρονο Ανδρέα, ο οποίος κατά την επίβλεψη του 25χρονου θείου του, έπεσε μαζί του από μάντρα ύψους δύο μέτρων. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θείος παρέλαβε το παιδί από τους παππούδες και κατά τη διάρκεια βόλτας σε κατηφορικό δρόμο, χτύπησε σε γωνία μπαλκονιού, ζαλίστηκε και έπεσε, έχοντας το παιδί στην αγκαλιά του. Το παιδί υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και, παρά τις προσπάθειες των γιατρών και 40 λεπτά ΚΑΡΠΑ, κατέληξε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.
Ο 25χρονος θείος νοσηλεύεται με ελαφρά τραύματα στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια, χωρίς όμως οι γονείς να ζητούν την ποινική του δίωξη. Η κηδεία του μικρού Ανδρέα θα πραγματοποιηθεί αύριο (13/11) στις 10:30 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στα Σπάτα Αχαΐας.
















