Θρήνος στην κηδεία για την 5χρονη Κλαούντια – Αποχαιρέτησαν το αγγελούδι

Βουβός θρήνος στην Αρετή όπου χθες στις 4 το απόγευμα η τοπική κοινωνία αποχαιρέτησε το αγγελούδι, την μόλις 5,5 ετών Κλαούντια που παρασύρθηκε από Ι.Χ. προχθές ενώ έκοβε παπαρούνες.

Απαρηγόρητοι οι γονείς και ο αδελφός της που αδυνατούν ακόμη να πιστέψουν ότι μέσα σε ένα λεπτό χάθηκε το χαμογελαστό αγγελούδι τους, η Κλαούντια που έδινε με τη λάμψη της ζωή και φως σε όλο το σπίτι.

Από την ΕΛ.ΑΣ. εκδόθηκε για το τραγικό δυστύχημα η ακόλουθη ανακοίνωση: «Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το απόγευμα, στην Παλαιά Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Μοσχονερίου Λεχαινών.

Ειδικότερα, ένας αλλοδαπός άνδρας οδηγώντας αυτοκίνητο, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα ένα 6χρονο κορίτσι, που κινούνταν πεζή.

Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας – Κυλλήνης συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου για ανθρωποκτονία από αμέλεια, ενώ διενεργείται προανάκριση για τη διακρίβωση των αιτιών και συνθηκών πρόκλησης του τροχαίου δυστυχήματος».

Πηγή: patrisnews.com

-Ad-