Θρήνος στην κηδεία του 52χρονου – H τραγική ειρωνεία με τα βαφτίσια του εγγονού

ε ανακοπή καρδιάς οφείλεται σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ο θάνατος του 52χρονου άνδρα που υπέκυψε μετά τον ξυλοδαρμό του στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Για την υπόθεση έχουν συλληφθεί δύο αδέλφια, τα οποία κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο και αύριο θα απολογηθούν στον ανακριτή. Το απόγευμα στο Κιλκίς έγινε η κηδεία του άτυχου άνδρα.

Με μπαλωθιές και τραγούδια είπαν το τελευταίο αντίο στον 52χρονο στην Ευκαρπία του Κιλκίς. Ο σπαραγμός την ηλικιωμένης μάνας συγκλονίζει.

Ο 52χρονος έχασε τη ζωή του το πρωί του Σαββάτου ύστερα από την επίθεση που δέχθηκε έξω από το γραφείο τελετών που διατηρούσε στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης.

Τραγική ειρωνεία πριν από τέσσερις μήνες έγινε παππούς και τον Σεπτέμβριο θα βάφτιζε τον εγγονό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star και της Λευκής Γεωργάκη, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι ο θάνατος του προκλήθηκε από ισχαιμία του μυοκαρδίου, ενώ στο μέτωπο και το σώμα του 52χρονου υπήρχαν εκδορές και εκχυμώσεις.

«Έπαθε ισχαιμικό επεισόδιο μετά το σοκ από τον ξυλοδαρμό» λέει η ανιψιά του.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία συγγενούς του θύματος, «τον ρώτησα αν ήταν και τα δύο αδέρφια που τον χτύπησαν και μου απάντησε “ναι” με το κεφάλι του».

Οι δύο δράστες, 40 και 42 ετών που κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο, υποστηρίζουν ότι δεν ήθελαν να σκοτώσουν τον άτυχο άνδρα και ότι ο καυγάς ξέσπασε όταν το θύμα έβρισε τη μητέρα τους.

Τα δύο αδέρφια το πρωί της Τρίτης αναμένεται να απολογηθούν στον ανακριτή.