Θρήνος στην κηδεία του Λίαμ Πέιν

Πηγή από την οικογένεια δήλωσε πως «η οικογένειά του έχει καταβάλει κάθε προσπάθεια για να οργανώσει την τέλεια τελετή και να του προσφέρει τον αποχαιρετισμό που του αξίζει. Μπορεί ο Λίαμ να ήταν ένας παγκόσμιος σταρ, αλλά για τους γονείς του θα είναι πάντα το μικρό τους αγόρι. Θα είναι μια εξαιρετικά δύσκολη ημέρα».

Σε ένα γραφικό εκκλησάκι στην Αγγλία τελέστηκε η κηδεία του Λίαμ Πέιν με τους One Direction να «επανενώνονται» με αφορμή το τραγικό περιστατικό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail φίλοι και συγγενείς έδωσαν το «παρών», όπως και τα πρώην μέλη της μπάντας, Χάρι Στάιλς, Νάιλ Χόραν, Λούις Τόμλινσον και Ζέιν Μαλίκ.

Επίσης, στην τελετή παραβρέθηκε η σύντροφός του, Κέιτι Κάσιντι, η Σέριλ που είναι η μητέρα του 7χρονου γιου του, o Σάιμον Κόουελ και πολλοί ακόμα φίλοι του.

Υπενθυμίζεται, ότι ο Λίαμ Πέιν έγινε διάσημος μέσα από το X Factor το 2010 και πέθανε την Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου, σε ηλικία 31 ετών, έπειτα από πτώση από το τρίτο όροφο ξενοδοχείου στο Μπουένος Άιρες.

Τα μέλη των One Direction αποχαιρετώντας τον τραγουδιστή, ανέφεραν σε γραπτή δήλωση:

«Είμαστε συντετριμμένοι από τα νέα για την απώλεια του Λίαμ. Όταν θα είμαστε όλοι έτοιμοι, θα έχουμε περισσότερα να πούμε. Προς το παρόν, χρειαζόμαστε χρόνο για να θρηνήσουμε και να διαχειριστούμε την απώλεια του αδελφού μας, που αγαπούσαμε βαθιά. Οι αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί του θα είναι για πάντα πολύτιμες. Τώρα, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους θαυμαστές που τον αγάπησαν όσο κι εμείς. Θα μας λείψει τρομερά. Σε αγαπάμε, Λίαμ».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: Κοσμοπλημμύρα στο νέο συλλαλητήριο στην Θεσσαλονίκη για τα 57 θύματα
5 Μαρτίου, 2025
Νίκος Παππάς: Ο Μητσοτάκης να μας πει ποιος τον ενημέρωσε και τι εντολές έδωσε
5 Μαρτίου, 2025
Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα – Περιορισμένης έκτασης επεισόδια: Live όλες οι εξελίξεις
5 Μαρτίου, 2025
Μ. Βορίδης για πρόταση δυσπιστίας: Παρακαλώ τους συναδέλφους του ΠΑΣΟΚ που πήραν την πρωτοβουλία να διαβάσουν λίγο παραπάνω
5 Μαρτίου, 2025
Δ. Κουτσούμπας στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη: Είναι η ώρα που μιλάει ο λαός – Δεν θα αφήσει να παραγραφεί αυτό το έγκλημα
5 Μαρτίου, 2025
Μαζική δηλητηρίαση 20 γατών στη Θεσσαλονίκη – Τι λέει η γυναίκα που ήρθε αντιμέτωπη με το αποτρόπαιο θέαμα
5 Μαρτίου, 2025
Θετικά αξιολογεί το Κρεμλίνο την επιστολή Ζελένσκι στον Τραμπ
5 Μαρτίου, 2025
Αρβανίτης: Συνεχίζουν στον δρόμο του μπαζώματος της αλήθειας
5 Μαρτίου, 2025
Politico: Οι ευρωπαίοι ηγέτες προετοιμάζονται για τη «στιγμή μηδέν» στην εφιαλτική σύνοδο κορυφής
5 Μαρτίου, 2025
Ομιλία Τραμπ στο Κογκρέσο: «Ένα διχασμένο έθνος»
5 Μαρτίου, 2025