Θρήνος στην κηδεία του Παναγιώτη Μπίνια

Την Τετάρτη 19 Απριλίου, φίλοι και συνεργάτες είπαν το τελευταίο αντίο στον Παναγιώτη Μπίνια στον ιερό ναό Ευαγγελιστρίας στο Πόρτο Χέλι Ερμιονίδας/Αργολίδας.

Ο αγαπητός μακενίστας, άφησε απρόσμενα την τελευταία του πνοή λίγο μετά το Πάσχα.

Η εξωστρεφής προσωπικότητά του και οι φιλικές σχέσεις τους με τους ηθοποιούς, ενέπνευσαν αρκετούς σκηνοθέτες που αποφάσισαν να τον εντάξουν σε μικρούς ρόλους σε σειρές και ταινίες· μερικές από αυτές είναι το «L.A.P.D.», το «S1ngles 3» ενώ από τις πιο πρόσφατες παρουσίες του στη μικρή οθόνη ήταν στη «Φαμίλια» του Βασίλη Θωμόπουλου, που μάλιστα τον αποχαιρέτησε και από τα social media με λίγες λέξεις.

Το τραγικό γεγονός ανακοίνωσε φίλος του επίσης στο διαδίκτυο πριν από τρεις μέρες και στη συνέχεια αναπαράχθηκε από συνεργάτες και φίλους.

Η τελευταία συνεργασία του στην οποία μάλιστα κρατούσε και ένα σημαντικό ρόλο, ήταν η ταινία με προσωρινό τίτλο «Ιταλι-κώς» σε σενάριο των Γιώργου Παπαθεοδώρου-Θανάση Παγώνα, η οποία και αναμένεται να διανεμηθεί την επόμενη χρονιά. Εκεί υποδύεται έναν κακοποιό που είναι υπεύθυνος για την απαγωγή ενός εκκολαπτόμενου rock star.

Πηγή: ΕΡΤ