Θύμιος Μπουγάς: Αυτό είναι το νέο του σπίτι στον Πύργο (pics)

Στο δικό του σπίτι μετακομίζει ο Θύμιος Μπουγάς, μετά από την περιπέτεια που πέρασε με την εξαφάνισή του, στον Πύργο.

Το πρώτο βήμα για την σταδιακή επανένταξη του Θύμιου στην κοινωνία πραγματοποιήθηκε, με τη σημαντική συμβολή του εθελοντικού forum «Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος», των υπηρεσιών πρόνοιας του Δήμου Πύργου αλλά και μετά από πρωτοφανή ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση των κατοίκων, που συνέδραμαν στο να καλυφθούν τα πρώτα έξοδά του.

Μεγάλη ήταν και η βοήθεια από την Ιερά Μητρόπολη Ηλείας που θα συμβάλλει μηνιαίως με ένα σημαντικό ποσό, καλύπτοντας ένα μέρος του ενοικίου για τα δύο τουλάχιστον χρόνια που ακολουθούν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι πολύπλοκες ιατρικές του επεμβάσεις του Θύμιου, οι οποίες θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο.

Πλέον ο Θύμιος Μπουγάς θα ζει στο δικό του σπίτι στον Πύργο, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και τις ιατρικές επεμβάσεις, πάντα με τη στήριξη πλήθος ανθρώπων, που στάθηκαν και εξακολουθούν να στέκονται στο πλευρό του, στους οποίους ο ίδιος έστειλε ένα μεγάλο «ευχαριστώ»!

Η δημοσιογράφος και ιδρυτικό μέλος του εθελοντικού forum «Στο Επίκεντρο ο Άνθρωπος», Νατάσα Μποζίνη, που είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Θύμιου Μπουγά κάνοντας γνωστή την είδηση για την εξεύρεση στέγης θέλησε να ευχαριστήσει τους εκατοντάδες πολίτες, που φρόντισαν ώστε να γίνει γνωστή η αγγελία για την ενοικίαση του σπιτιού, τον ιδιοκτήτη, Σωτήρη Μπρή, τη Νίκη Ζαφειροπούλου από την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Πύργου, τη δημοσιογράφο και φίλη του Θύμιου, Κική Κολοβέρου και τους δικηγόρους από την Αθήνα και την Αμαλιάδα, κ.κ. Αλεξανδράκη και Μπακόπουλο για τη νομική υποστήριξη. Δείτε τις εικόνες του partisnews.com…