Τι δουλειά είχε ο Φράγκος με την ΠτΔ στη Θεσσαλονικη;

Λίγοι καλεσμένοι, πολλές απορίες… Λίγοι (ελέω covid) ήταν οι καλεσμένοι στο κλειστό γεύμα που παρέθεσε -όπως είθισται- στη Λέσχη Αξιωματικών Θεσσαλονίκης η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, με την ευκαιρία της επίσκεψής της στη Θεσσαλονίκη για τις εορταστικές εκδηλώσεις του τριπλού εορτασμού του πολιούχου Αγίου Δημητρίου, της επετείου της απελευθέρωσης της πόλης και του Έπους του ’40 (26-28 Οκτωβρίου).

Ομως, ήταν η σύνθεση του τραπεζιού που προξένησε απορίες, όπως αναφέρουν οι πληροφοριοδότες του newsique.gr. Συγκεκριμένα, η παρουσία -μεταξύ των άλλων- του επίτιμου αρχηγού του ΓΕΣ, στρατηγού εν αποστρατεία (και γνωστού… μακεδονομάχου), Φράγκου Φραγκούλη, χωρίς να γνωρίζει κανείς τον λόγο της πρόσκλησής του.

Στο κλειστό γεύμα, παρακάθισαν επίσης -όπως κάθε χρόνο- ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Υπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θόδωρος Καράογλου, οι βουλευτές Θεσσαλονίκης της ΝΔ, Κώστας Γκιουλέκας και Ελενα Ράπτη, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, ένας βουλευτής από κάθε άλλο κοινοβουλευτικό κόμμα και ελάχιστοι εν ενεργεία αξιωματικοί.

Πολλοί από τους συνδαιτυμόνες αναρωτιόντουσαν χαμηλόφωνα μεταξύ τους για το νόημα -ή το συμβολισμό- της παρουσίας του κ. Φραγκούλη…