Τι έδειξε η νεκροψία στον 15χρονο που πέθανε δύο ημέρες μετά το Pfizer!

Σε κλίμα οδύνης συντελέστηκε στην Αρκαδία η κηδεία του 15χρονου μαθητή που άφησε την τελευταία του πνοή λίγα 24ωρα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της Pfizer.

Η νεκροψία νεκροτομή έδειξε αδιευκρίνιστη αιτία θανάτου, ενώ αναμένονται οι τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις για να ρίξουν φως.

Μαντείκα Αρκαδίας | Με θλίψη αλλά και ερωτηματικά η κηδεία του 15χρονου Ηλία

Συγγενείς αλλά και φίλοι του άτυχου 15χρονου, είπαν το τελευταίο αντίο στην εκκλησία του χωριού Μαντέικα στην Αρκαδία, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Στο Arcadia Live μίλησε και ο αδελφός του μικρού Ηλία για τον χαρακτήρα του παιδιού, τονίζοντας ότι ήταν απόλυτα υγιής και δραστήριος.

Υπενθυμίζεται ότι ο 15χρονος μαθητής είχε κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου μόλις λίγες ημέρες πριν πεθάνει το πρωί της Δευτέρας.

«Έκανε το εμβόλιο και πέθανε στο κρεβάτι του!» – Ξεσπούν οι συγγενείς του 15χρονου

Η ξαδέρφη του άτυχου παιδιού, με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το αποχαιρέτησε σπαρακτικά και κατηγόρησε το εμβόλιο για τον θάνατο του.

«Εχτές τα ξημερώματα έφυγε ο ξαδερφός μου, ένα υπέροχο παιδί, γλυκύτατο, καλοσυνάτο. Πάντα όλοι μας ότι και να του λέγαμε δεν μας χάλαγε χατίρι. Δεν τον έζησα πολύ καιρό, παρά μόνο 2 χρόνια. Δεν ξέρουμε από τι έφυγε. Αλλά έκανε την Παρασκευή την πρώτη δόση του εμβολίου. Για να πάει σχολείο και να είναι καλυμμένος έστω και λίγο από τον Κωρονοιό. Ο ξαδερφούλης μου έφυγε από το εμβόλιο. Γιατί ήτανε υγιέστατος δεν είχε κάτι. Ας ελπίσουμε ότι θα έχουν τα κότσια, να μας πουν από τι έφυγε. Καλό παράδεισο ξαδερφούλη μου και το χώμα που θα σε σκεπάσει να είναι ελαφρύ. Πάντα θα βρίσκεσαι στης καρδιές μας»

Ο αδελφός του 15χρονου απάντησε σε ένα από τα μηνύματα σε λογαριασμό χρήστη στο Instagram λέγοντας πως είναι ο αδερφός του και ότι ο ίδιος δεν είχε κανένα πρόβλημα υγείας προτού κάνει το εμβόλιο. Ο άτυχος νέος, με παρότρυνση από τους οικείους του, αποφάσισε να κάνει το εμβόλιο λίγες ημέρες πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς. Ωστόσο, μόλις ελάχιστα 24ωρα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου, ο ίδιος έχασε τη ζωή του, παρόλο που ήταν υγιής και δεν αντιμετώπιζε ούτε στο παρελθόν κανένα πρόβλημα υγείας, σύμφωνα με την οικογένειά του.