Τι έδειξε η νεκροτομή της μικρής Χριστίνας που πνίγηκε σε πισίνα

Πνιγμός εντός των υδάτων προκάλεσε τον θάνατο της μικρής Χριστίνας που ξεψύχησε σε πισίνα ξενοδοχείου στην Πάφο, το απόγευμα της Κυριακής.

Αυτό κατέδειξαν τα ευρήματα της νεκροτομής που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως η μικρή Χριστίνα δεν έφερε κτύπημα ούτε κάποιο παθολογικό εύρημα.

Τα πιο πάνω ευρήματα της νενομισμένης νεκροτομής αναμένεται να διευκολύνουν τις έρευνες της Αστυνομίας οι οποίες συνεχίζονται σε σχέση με τις συνθήκες της τραγωδίας που συγκλόνισε ολόκληρη την Κύπρο.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο, το στενό οικογενειακό περιβάλλον του παιδιού, η διεύθυνση του ξενοδοχείου και πολίτες που ήταν αυτόπτες μάρτυρες στο συμβάν, έχουν κληθεί στα Γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου για την λήψη των καταθέσεων και για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Αύριο, Τετάρτη συγγενείς και φίλοι της μικρής Χριστίνα θα απευθύνουν το τελευταίο αντίο. Η εξόδιος ακολουθία για το τρίχρονο κοριτσάκι θα ψαλεί από τον Ιερό Ναό Αγίου Φιλίππου στα Λατσιά την Τετάρτη 17 Αυγούστου, στις 17:30. Η οικογένεια δεν θα δέχεται συλλυπητήρια στην εκκλησία.

Το χρονικό
Kοριτσάκι 3 ετών από τη Λευκωσία, το οποίο βρισκόταν μαζί με τους γονείς του για διακοπές στην Κάτω Πάφο, εντοπίστηκε να επιπλέει αναίσθητο σε πισίνα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το κοριτσάκι ενημέρωσε τους γονείς του πως θα μετέβαινε στην παιδική πισίνα, ωστόσο, κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, εντοπίστηκε από τουρίστα να επιπλέει αναίσθητο στην μεγάλη πισίνα.

Το κοριτσάκι ανασύρθηκε από την πισίνα και στο σημείο κλήθηκε για βοήθεια ναυαγοσώστης.

Αργότερο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δυστυχώς εξέπνευσε.

Τραγωδία στην Πάφο: Νεκρό κοριτσάκι 3,5 ετών-Εντοπίστηκε να επιπλέει σε πισίνα

ΠΗΓΕΣ: ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΣΙΓΜΑ, ΑLPHA

-Ad-