«Τι ήταν ο γιος μου, το δουλάκι του;» – Η μητέρα του 19χρονου ξεσπάει για τον πατέρα Αντώνιο

Η μητέρα του 19χρονου, του πρώτου παιδιού της Κιβωτού του Κόσμου, που προχώρησε σε συγκεκριμένες καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα Αντώνιο, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τα όσα βίωσε ο γιος της, σε τρυφερή ηλικία, σε δομή της ΜΚΟ.

«Το σπίτι πάνω στην Κιβωτό είναι οροφοδιαμέρισμα. Εγώ ξύπναγα το παιδί μου στις 7 το πρωί, να του πάει πρωϊνό του πατέρα», υποστηρίζει μιλώντας στην ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης: Κιβωτός της… πρόκλησης: 3.500 ευρώ για μεταξωτές κουρτίνες, επάργυρα αλατοπίπερα και στα «κακά» παιδιά χαλασμένο φαγητό

«Το δουλάκι του ήταν ο γιος μου;»

Και προσθέτει χαρακτηριστικά: «Αυτή δεν ήταν υποψιασμένη; Η γυναίκα του δεν ήταν; Τι ήταν, το δουλάκι του ο γιος μου; Του έλεγα, γιατί του πας πρωινό παιδί μου; Θα τον πάρω τηλέφωνο. Θα γίνει της… Δεν με άφηνε. ‘Μαμά, σε παρακαλώ μη, μη’».

«Το παιδί, από τα Χριστούγεννα μέχρι τώρα, δεν ξέρετε τι έχει τραβήξει. Ένα είναι το σίγουρο – και θα αποδειχτεί – ότι ο… τράβηξε τα πάνδεινα εκεί πέρα», λέει χωρίς να κρύβει την αγανάκτησή της.

Η μητέρα του 19χρονου αναμένεται να καταθέσει και εκείνη στην εισαγγελία τις επόμενες ημέρες, καθώς η καταγγελία του 19χρονου σήμερα γιου της είναι αυτή που «ξεκλείδωσε» την υπόθεση.