Τι κατέθεσε η 53χρονη που κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από οδηγό λεωφορείου

Τι αναφέρει στην κατάθεσή της η 53χρονη η οποία κατήγγειλε απόπειρα βιασμού από έναν 52χρονο οδηγό λεωφορείου, ο οποίος συνελήφθη και οδηγήθηκε ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη περί τις 12:00 το μεσημέρι του Σαββάτου (23/3), με τον 52χρονο να εκμεταλλεύεται το γεγονός ότι εκείνη την ώρα στον τερματικό σταθμό (σ.σ. επί της οδού Ρόδου στα Άνω Λιόσια) κι εντός του λεωφορείου βρίσκονταν μόνο η 53χρονη γυναίκα. Ο οδηγός φέρεται να έκλεισε τις πόρτες του λεωφορείου, στη συνέχεια να την πλησίασε, να την θώπευσε και να την προσέβαλε λεκτικά με φράσεις για τέλη σεξουαλικών πράξεων. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς το θύμα, επιχείρησε να της αφαιρέσει τα ρούχα κι εκείνη αντιστάθηκε, αναγκάζοντας τον να σταματήσει.

Η 53χρονη είπε ακόμη ότι ζητούσε να μάθει το όνομά του για να τον καταγγείλει, αλλά αυτός δεν της το έλεγε, ενώ φέρεται να ξεκίνησε δρομολόγιο και σε κάποια στάση να άφησε την καταγγέλλουσα να κατέβει. Σχεδόν μιάμιση ώρα αργότερα, ο 52χρονος εντοπίστηκε στη λεωφόρο ΝΑΤΟ –ενώ εκτελούσε άλλο δρομολόγιο- και συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Φυλής.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για «απόπειρα βιασμού», οδηγήθηκε στον εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή, προκειμένου να αποφασιστεί η περαιτέρω ποινική του μεταχείριση.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ για το περιστατικό

Σχετικά με το περιστατικό καταγγελίας επιβάτιδος σε βάρος οδηγού, ο οποίος βάσει αυτής προσήχθη, η Ο.ΣΥ. Α.Ε. ανέφερε σε ανακοίνωσή της:

«Η υπόθεση δεν βρίσκεται στη δικαιοδοσία της Ο.ΣΥ. Α.Ε. αλλά της Εισαγγελίας Πρωτοδικών, που διεξάγει προκαταρκτική εξέταση, για την οποία η Εταιρεία δεν έχει και δεν μπορεί νομίμως να λάβει γνώση -όπως ενημερώθηκε αρμοδίως- ούτε για το περιεχόμενο της καταγγελίας, ούτε για την εξέλιξη της υπόθεσης. Συνεπώς δεν μπορεί να παρέμβει καθ’ οιοδήποτε τρόπο.

Ωστόσο, η διοίκηση της Εταιρείας έχει κινήσει πειθαρχική διαδικασία σε βάρος του οδηγού καλώντας τον σε εξηγήσεις».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
ΚΚΕ: Με αφορμή και την εκλογή του ΠτΔ εξελίσσεται το γνωστό αποπροσανατολιστικό παιχνίδι υπέρ των θεσμών του διεφθαρμένου κράτους
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Γεννήθηκε το πρώτο μωράκι εν μέσω σεισμών
12 Φεβρουαρίου, 2025
Κρήτη: Αγωνία για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή με μηνιγγίτιδα
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αθήνα: Σοκάρει η περιγραφή γυναίκας που έπεσε θύμα του οδηγού ταξί
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αστυνομικός της Βουλής: Σε 10 ημέρες η σύζυγός του αναμένεται να φέρει στη ζωή το έκτο της μωρό
12 Φεβρουαρίου, 2025
Ν. Δένδιας: Οι νατοϊκές ασκήσεις σχεδιάζονται με απόλυτο σεβασμό στα κυριαρχικά δικαιώματα, δεν συγχωρείται άλλη προσέγγιση
12 Φεβρουαρίου, 2025
Αναδρομικά: Πάγο στην επιστροφή των δώρων για τους συνταξιούχους βάζει το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο
12 Φεβρουαρίου, 2025
Στα ύψη οι τιμές του φυσικού αερίου και της ηλεκτρικής ενέργειας στην Ευρώπη – Πού οφείλεται η αύξηση
12 Φεβρουαρίου, 2025
Σερβία: Συλλήψεις 15 υπόπτων για διαφθορά μεταξύ αυτών και ο δήμαρχος της πόλης Ομπρένοβατς
12 Φεβρουαρίου, 2025
Στη φυλακή για το στυγερό έγκλημα η 34χρονη στην Πιερία – Οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της δολοφονίας
12 Φεβρουαρίου, 2025