Τι κατέθεσε η οδηγός του SUV μετά το τροχαίο με νεκρό οδηγό μηχανής

Νέα στοιχεία για το τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα, που στοίχισε τη ζωή στον 31χρονο οδηγό. Η μηχανή του συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε γυναίκα…

Ακόμα ένας νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα στην Πάτρα. Ο 31χρονος ξεψύχησε σε νοσοκομείο της πόλης, λίγη ώρα μετά τη σύγκρουση της μηχανής που οδηγούσε με αυτοκίνητο. Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν πως η γυναίκα ξεπάρκαρε και το SUV πετάχτηκε στον δρόμο την ώρα που περνούσε το θύμα με τη μοτοσικλέτα του. Τα νέα στοιχεία δείχνουν πως κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Φαίνεται πως η μηχανή έπεσε στο όχημα και η κατάληξη ήταν τραγική. Περισσότερο φως πάντως, αναμένεται να ρίξει το υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής. Σοβαρά τραυματισμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μοτοσικλετιστής που ενεπλάκη σε τροχαίο που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης 13 Μαρτίου στην παραλιακή οδό Όθωνος – Αμαλίας στο ύψος της Μιαούλη, ωστόσο λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του. Σύμφωνα με την εφημερίδα Πελοπόννησος, θύμα του τροχαίου δυστυχήματος είναι 31χρονος Αλβανός, γνωστός στην Πάτρα ως «Στέλιος»

Ο οδηγός της μηχανής μεγάλου κυβισμού που εκινείτο στην οδό, σύμφωνα με πληροφορίες, προσέκρουσε στο πίσω μέρος αυτοκινήτου τύπου SUV, με αποτέλεσμα το όχημα να εκτραπεί της πορείας του και ο 31χρονος να χτυπήσει στο κράσπεδο του ποδηλατόδρομου που βρίσκεται δεξιά της οδού.

Ο άνδρας αν και φορούσε κράνος τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο, όπου και άφησε την τελευταία του πνοή.

Το αρχικό σενάριο πρόκλησης του τροχαίου, που ήθελε την οδηγό του αυτοκινήτου, επίσης αλβανικής υπηκοότητας, λίγο πριν την πρόσκρουση να έχει βγει στην Οθωνος – Αμαλίας από θέση στάθμευσης, δεν επιβεβαιώνεται επισήμως από την Τροχαία Πατρών. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που συλλέχθηκαν από τους αστυνομικούς του Ανακριτικού Τμήματος, φέρεται πως το SUV και η μηχανή κινούνταν στην οδό.

Η οδηγός του οχήματος στα πρώτα λόγια που είπε σε αστυνομικούς φέρεται να δήλωσε ότι είχε ξεπαρκάρει και οδηγούσε κανονικά στον δρόμο, όταν έπεσε πάνω της η μηχανή. Στο πλαίσιο της προανάκρισης αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής.

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η σύντροφος του 31χρονου, με την οποία συγκατοικούσαν σε διαμέρισμα επί της οδού Πανεπιστημίου, ενώ οι γονείς του πληροφορήθηκαν το τραγικό συμβάν στην Αλβανία, όπου ζουν.