Τι λέει αυτόπτης μάρτυρας για την επίθεση με μαχαίρι σε 63χρονη στα Πατήσια

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο δράστης συνελήφθη και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του.

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μία γυναίκα, δεχόμενη επίθεση με μαχαίρι από άγνωστο στα Πατήσια.

Συγκεκριμένα, η 63χρονη δέχθηκε μαχαιριές στο χέρι από έναν άνδρα στη διασταύρωση των οδών Τραλλέων και Σιβόρων στα Πατήσια.

Η γυναίκα βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό της, όταν ο δράστης την πλησίασε και άρχισε να τη μαχαιρώνει. Δύο άτομα που είδαν την επίθεση έτρεξαν να τη σώσουν.

Αυτόπτης μάρτυρας λέει στον «ΑΝΤ1»: «Τoν τραβήξαμε θέλοντας και μη, για να δούμε τι κρατάει στα χέρια του. Είδαμε το χέρι της γυναίκας να είναι «σφαγμένο». Δεν ξέραμε τι θα μπορούσε να είχε προκύψει, αν δεν τον τραβούσαμε. Πήγε να μου τη ρίξει κι εμένα, τον απέφυγα, τον έριξα κάτω».

Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο πέρασαν χειροπέδες στον 51 ετών άνδρα. Φέρεται να είπε ότι είχε οικονομικές διαφορές με τη γυναίκα, η οποία, όμως, από την πλευρά της ανέφερε στους αστυνομικούς πως δεν τον γνώριζε. Σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, ο δράστης έχει απασχολήσει κατά το παρελθόν τη γειτονιά με τη συμπεριφορά του.

«Δεν μπορούσε να εξαφανιστεί. Τον είχαμε κάτω, τον είχαμε αφοπλίσει, είχε ένα μαχαίρι γύρω στους 30 πόντους. Για καλή μας τύχη, ευτυχώς, πέρα από τη γυναίκα δεν τραυματιστήκαμε σοβαρά», καταλήγει ο αυτόπτης μάρτυρας.