Τι λέει η πρώην σύντροφος του φερόμενου ως δράστη στο Ψυχικό

Βίντεο από τις κάμερες που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές δείχνουν πως ο εκτελεστής είχε και συνεργό, με τον οποίο φαίνεται πως έκαναν και πρόβες για το συμβόλαιο θανάτου.

Νέα στοιχεία γίνονται γνωστά σχετικά με το δρομολόγιο του σαραντατετράχρονου με το παρατσούκλι «ωραίος Τζορτζ», που κατηγορείται για τη δολοφονία του τοπογράφου στο Ψυχικό.

Η πρώην σύντροφος του φερόμενου ως δράστη μιλά στο «Action24», περιγράφοντάς τον ως έναν αδίστακτο άνθρωπο, ο οποίος μάλιστα ήταν κακοποιητικός απέναντί της.

«Ήταν ένας άνθρωπος, ο οποίος βγήκε από τη φυλακή και έκανε τι με τους μεγαλοεπιχειρηματίες; Αυτοί οι άνθρωποι είναι άνανδροι. Για χωράφια, χαϊλίκια, και για μπίζνες, να σκοτώνουν εν ψυχρώ ανθρώπους που δεν τους ξέρουν καν… Είναι ντροπή!», λέει.

Σε ερώτηση για το αν πιστεύει ότι αυτός είναι ο εκτελεστής του τοπογράφου, Παναγιώτη Στάθη, λέει: «Δεν μου κάνει καμία εντύπωση. Τον έχω τόσο καθαρματάκι, τόσο ανθρωπάκι, που δεν μου κάνει εντύπωση. Και πώς βρέθηκε η πυρίτιδα σε εκείνον; Του τη φύτεψαν; Έχουμε σοκαριστεί κι εγώ και το παιδί μου. Ο Θεός με φώτισε και κατάφερα με ένα παιδί στην αγκαλιά να γλιτώσω από αυτό το σιχαμένο υποκείμενο, γιατί άνθρωπος δεν λέγεται».