Τι αποκάλυψε ο γαμπρός για την επίθεση σε εφοριακούς στον γάμο του

Τον άγριο προπηλακισμό τους από ομάδα 40 με 50 ατόμων σε δεξίωση γάμου κατήγγειλαν δύο εφοριακοί στην Κερκίνη των Σερρών, οι οποίοι είχαν πάει για έλεγχο σε χώρο εστίασης τη στιγμή που διεξαγόταν εκεί η δεξίωση.

Σε ρινγκ μετατράπηκε η γαμήλια δεξίωση ενός ζευγαριού στην Κερκίνη Σερρών, όταν οι καλεσμένοι εξοργίστηκαν με την παρουσία των εφοριακών και άρχισαν να τους προπηλακίζουν.

«Εμείς σχεδιάζαμε ένα γάμο έναν χρόνο και σε δευτερόλεπτα χάλασαν όλα», δήλωσε στον ΑΝΤ1 για το συμβάν ο γαμπρός, ο οποίος είδε την δεξίωση του να τινάζεται στον αέρα.

«Δεν είναι θέμα ιδιοκτήτη, ο άνθρωπος πολεμούσε να τους προστατεύσει. Ο κόσμος προσπαθούσε να τους διώξει από εκεί πέρα. Η γυναίκα μου έκλαιγε, την έχασα σε κάποια φάση, δεν μπορούσα να την βρω. Κόσμος έφυγε χωρίς να μας χαιρετήσει, έγινε ένας χαμός» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον γραμματέα του Συλλόγου Εφοριακών Σερρών Δημήτρης Σαϊτανούδης, οι εφοριακοί πήγαν στον χώρο για στοχευμένο έλεγχο. Ο ιδιοκτήτης ειδοποίησε τους θαμώνες ότι ήρθε η εφορία και πως θα σταματήσει να σερβίρει μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος.

Ακολούθησε άγριος προπηλακισμός κατά των ελεγκτών από μερίδα καλεσμένων, που τους έσκισαν τα ρούχα. Ενας από τους εφοριακούς μεταφέρθηκε με τραύματα και μώλωπες στο νοσοκομείο.