Τι ώρα κλείνουν σήμερα καταστήματα και σούπερ μάρκετ – Το SMS στο 13033

Σήμερα, παραμονή Χριστουγέννων, τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ είναι ανοιχτά για τους πολίτες προκειμένου ο κόσμος να κάνει τα τελευταία του ψώνια για το ρεβεγιόν.

Το ωράριο των σούπερ μάρκετ για την παραμονή των Χριστουγέννων (σ.σ. ισχύει και για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς) είναι 08:00 π.μ. – 21:00 μ.μ., οπότε οι καταναλωτές μπορούν και την τελευταία στιγμή -μία ώρα πριν την απαγόρευση κυκλοφορίας, να κάνουν τις αγορές τους.

Όσο για τα καταστήματα που παραμένουν ανοιχτά και λειτουργούν με τη μέθοδο του click away, το προαιρετικό ωράριο λειτουργίας είναι 07:00 π.μ. – 21:00 μ.μ..

Μάλιστα, αυτή την Κυριακή (27/12), που είναι η τελευταία του έτους τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ θα είναι ανοιχτά.

Πρέπει να σημειωθεί πως ορισμένες αλυσίδες σούπερ μάρκετ ενδεχομένως να έχουν διαφορετικό ωράριο λειτουργίας και καλό θα είναι οι καταναλωτές να ενημερωθούν για τα συγκεκριμένα καταστήματα μέσω των ιστοσελίδων τους.

Φυσικά οι μετακινήσεις των πολιτών για τα καταστήματα και τα σούπερ μάρκετ γίνεται με την αποστολή SMS στο 13033 με τον κωδικό 2.

Επισημαίνεται ότι για τα μαγαζιά που κάνουν click away, είναι απαραίτητο να έχετε έγγραφο, SMS ή mail που να δείχνει την παραγγελία και ότι πάτε για την παραλαβή.