Τι συνέβη στη Νίκαια με την τραυματισμένη 57χρονη – O ιατροδικαστής έφερε την ανατροπή

Άλλες 6 φορές η γυναίκα για λόγους ερωτικής αντιζηλίας είχε καταγγείλει τον σύντροφό της για βία.

Ένα τηλεφώνημα για καταγγελία ενδοοικογενειακής βίας έλαβε η ΕΛ.ΑΣ. το βράδυ της Δευτέρας.

Συγκεκριμένα στις 10 το βράδυ, μία γυναίκα πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και κατήγγειλε απόπειρα γυναικοκτονίας. Μία γυναίκα 57 ετών από το Περού, κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της, 57 ετών από την Ελλάδα, της επιτέθηκε στο σπίτι που διέμεναν στην Νίκαια.

Μάλιστα η γυναίκα βρέθηκε με το μαχαίρι στην κοιλιά και διακομίστηκε στο Τζάνειο.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία άλλη εκδοχή φέρεται να έχει συμβεί. Ο άντρας της φέρεται να μην ήταν κείνη την ώρα στο σπίτι.

Καταγγελία φέρεται να είναι αβάσιμη και περίπου στις 4 τα ξημερώματα της τρίτης ο άνδρας αφέθηκε ελεύθερος.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε την γυναίκα στο πόρισμά του έκανε λόγο για αυτοτραυματισμό και όχι επίθεση με μαχαίρι από άλλον.

Κατά το παρελθόν, η όπως αναφέρουν οι πληροφορίες., άλλες 6 φορές στο παρελθόν η συγκεκριμένη γυναίκα είχε καταγγείλει τον σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία. Ο άνδρας συνελήφθη και τις 5 φορές ωστόσο ουδέποτε στοιχειοθετήθηκε το αδίκημα ενδοοικογενειακής βίας. Και για τον λόγο αυτόν, τον άφηναν ελεύθερο.

Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ερωτική αντιζηλία ωστόσο σύμφωνα με τους γείτονες υπήρχαν διαρκείς προστριβές ανάμεσα στο ζευγάρι. Παρά το γεγονός ότι είχαν γίνει οι καταγγελίες, το ζευγάρι διέμενε στο ίδιο σπίτι.

Η αστυνομία είχε προτείνει στην γυναίκα να εγκαταστήσει το panic button αλλά και να την μεταφέρει σε μία δομή, ωστόσο η γυναίκα είχε αρνηθεί.

Νίκαια: Ο άνδρας έχει συλληφθεί στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο – Για ερωτική αντιζηλία κάνει λόγο η ΕΛ.ΑΣ.

Σταύρος Μπαλάσκας: «Κατά την διακομιδή της γυναίκας στο νοσοκομείο το μαχαίρι δεν αφαιρέθηκε»

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, ανέφερε σχετικά με την υπόθεση:

«Κατά την διακομιδή της γυναίκας στο νοσοκομείο το μαχαίρι δεν αφαιρέθηκε, καθώς σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι αστυνομικοί με γιατρό  πώς να αντιμετωπίσουν το περιστατικό δέχθηκαν την εντολή να μην αφαιρεθεί λόγου φόβου πρόκλησης αιμορραγίας. Έτσι αυτή η γυναίκα βρήκε το θάρρος να καρφώσει στην κοιλιά της ένα ολόκληρο μαχαίρι», είπε αρχικά ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής.

Και πρόσθεσε: «Ο σύζυγος έχει κατηγορηθεί από το 2021 πολλές φορές από την γυναίκα του για κακοποιητική συμπεριφορά με 2 – 3 φορές να έχει αθωωθεί. Θα απαγγελθούν κατηγορίες στην κυρία».