Τι υποστηρίζει ο γιατρός που συνελήφθη για ασέλγεια στην 3,5 ετών κόρη του και τι λέει συγχωριανός του για εκείνον

Ο 47χρονος γιατρός από τη Λάρισα, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία ασελγών πράξεων εις βάρος της 3,5 ετών κόρης του, μίλησε στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» του Mega και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που του αποδίδονται. Η έρευνα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ξεκίνησε έπειτα από τηλεφωνική ενημέρωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού», ενώ ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε και συνελήφθη εντός της οικίας του.

«Αρνούμαι κατηγορηματικά τις κατηγορίες που μου αποδίδονται. Δεν θα πείραζα ποτέ την κόρη μου. Όσοι με γνωρίζουν ξέρουν πως το μοναδικό μου μέλημα ήταν πάντα το παιδί, από τη στιγμή της γέννησής του. Σχετικά με τα όσα αναφέρονται για δήθεν παλαιότερες συμπεριφορές μου, αν αυτές υποθέσουμε ότι είναι αληθινές, που δεν είναι, θα έπρεπε η πρώην σύζυγός μου άμεσα να με καταγγείλει στις αρμόδιες αρχές, αλλιώς είναι επικίνδυνη και δεν μπορεί να προστατέψει το ίδιο της το παιδί. Ακόμη είναι δυνατόν να υπήρχαν φωτογραφίες και στοιχεία με εμένα δήθεν γυμνό και αυτά να μην αναφέρθηκαν ποτέ από την ίδια στις τόσες δικαστικές μας διαμάχες; Δυστυχώς, όλα αυτά προκύπτουν ξαφνικά τώρα που της δόθηκε η ευκαιρία, ώστε να ικανοποιηθεί ο εγωισμός της με το να με διαβάλει. Η αλήθεια θα λάμψει μετά τα αποτελέσματα των αστυνομικών αρχών».

Στην εκπομπή μίλησε και ο Γιάννης Αργυρόπουλος, δικηγόρος του κατηγορούμενου.

«Ο κατηγορούμενος αρνείται τα πάντα. Η δικαστική διαμάχη είναι το τελευταίο έτος. Το μοναδικό ενοχοποιητικό στοιχείο είναι η κατάθεση του παιδιού. Η απορία είναι εάν αυτά είναι βιωματικά ή αφηγηματικά. Ο κατηγορούμενος θεωρεί πως (σ.σ. ειπώθηκαν) επειδή η μητέρα προσπαθεί να διαβάλει τον πατέρα στο παιδί. Δεν ήταν γυμνός μέσα στο αμάξι. Όπως ήταν στο αυτοκίνητο έτσι ήταν και στον παιδότοπο. Η θέση του ήταν πως περίμεναν στο αμάξι, γιατί τάιζε το παιδί».