Τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη με την «ελίτ» του ελληνικού αθλητισμού

Τηλεδιάσκεψη με τον υφυπουργό αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη και εξέχουσες προσωπικότητες του Ελληνικού Αθλητισμού (Ολυμπιονίκες Παραολυμπιονίκες και Έλληνες αθλητές παγκοσμίου εμβέλειας από διάφορα αθλήματα) πραγματοποίησε τη Μεγάλη Τρίτη (14.04.2020) ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Αφού ευχαρίστησε τους αθλητές για την προσήλωση στο μήνυμα του “Μένουμε Σπίτι”, ο κ. Μητσοτάκης έδειξε έντονο ενδιαφέρον για τις συνθήκες της καθημερινότητας των ενεργών αθλητών καθώς και το πως βιώνουν την αποχή από το πλήρες πρόγραμμα των προπονήσεων τους.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι Στέφανος Τσιτσιπας, Κατερίνα Στεφανίδη, Άννα Κορακάκη, Λευτέρης Πετρούνιας, Μαρία Σάκκαρη, Πυρρος Δημας, Νίκος Κακλαμανακης, Ανδρέας Γλυνιαδακης, Δημήτρης Παπανικολάου, Παναγιώτης Γιαννάκης, Τάκης Φυσσας, Εύη Μωραιτιδου και Γρηγόρης Πολυχρονίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην τηλεδιάσκεψη παρέστησαν 10 μέλη της ΕΣΟΑ. Σύμφωνα με όσα ανέφερε σε ποστάρισμα της, η πρόεδρος του ΔΣ κα Βούλα Κοζομπόλη, ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη για την συνάντηση και το ενδιαφέρον που δείχνετε στο αθλητικό κίνημα αυτή την χρονική περίοδο τονίζοντας: «Η διαχείριση της κρίσης της πανδημίας υπήρξε υποδειγματική και αξίζουν συγχαρητήρια τόσο σε εσάς, όσο και στους συνεργάτες σας στο Υπουργείο Υγείας και την Πολιτική Προστασία, ενώ εμείς από την πλευρά μας μαζί με το Υπουργείο Αθλητισμού κάνουμε δράσεις με το πρόγραμμα “ζήσε αθλητικά” αλλά και μεμονωμένα προς υποστήριξη της κοινωνίας σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία».

Κλείνοντας η Βούλα Κοζομπόλη σημείωσε: “Θα πρέπει με πολύ προσοχή να σχεδιαστεί η επανεκκίνηση του Ελληνικού Αθλητισμού καθώς και να στηριχθεί και ο Ερασιτεχνικός Αθλητισμός, πράγμα για το οποίο προσδοκούμε και στην δική σας βοήθεια».