«Την πάτησε και την έλιωσε – Αντί να θρηνώ, ζητώ στα κανάλια το αυτονόητο»

Ξέσπασε η μητέρα της 21χρονης Έμμας που σκοτώθηκε πριν από μήνες σε τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, όταν την παρέσυρε και την εγκατέλειψε οδηγός, με αφορμή την έναρξη της δίκης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Live News» είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο πως «δικαίωση θα υπάρξει μόνο όταν αυτός καταδικαστεί ισόβια και εκτίσει ισόβια. Οτιδήποτε άλλο είναι πολύ λίγο. Δικαίωση θα είναι όταν μαζί του καταδικαστεί και η συνεργός του και η συνοδηγός».

«Αντί να θρηνώ το παιδί μου βγαίνω στα κανάλια για να ζητάω το αυτονόητο, να τιμωρηθούν αυτοί που της στέρησαν τη ζωή. Θεωρώ πως η δικαιοσύνη δεν θα αποδοθεί. Δεν πιστεύω στην ελληνική δικαιοσύνη. Ο οδηγός χωρίς δίπλωμα, με μεγάλη ταχύτητα, με φτιαγμένο αμάξι», είπε χαρακτηριστικά.

«Την πάτησε, έκανε πίσω και την ξαναπάτησε. Την έλιωσε. Πρέπει να μπει ισόβια και να είναι ισόβια. Ο άνθρωπος αυτός είναι σεσημασμένος. Εάν βγει έξω σε λίγα χρόνια θα συνεχίσει την παραβατική συμπεριφορά», πρόσθεσε στη συνέχεια.

«Πώς να έχω εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη όταν αθώωσαν τη συνοδηγό; Δεν πιστεύω τίποτα από αυτά που λέει στη κατάθεσή της. Το επόμενο πρωί πήγε στη δουλειά της κανονικά σαν να μην έγινε τίποτα. Όταν την αναζήτησαν οι Αρχές μόνο τότε πήγε στην αστυνομία. Και αυτή η κοπέλα, μόλις 19 ετών είναι σεσημασμένη. Το γεγονός ότι έφυγε και εγκατέλειψε το παιδί μου, απαλλάσσετε; Γιατί;», είπε μεταξύ άλλων.