Τήνος: «Ο γιος μου πνίγεται», έλεγε κλαίγοντας ο πατέρας του 3χρονου στους αστυνομικούς

Βυθισμένη στο πένθος είναι ολόκληρη η κοινωνία της Τήνου από τον χαμό του μικρού Τζιοβάνι, του 3χρονου αγοριού που έφυγε από τη ζωή καθώς πνίγηκε τρώγοντας σταφύλι.

Πρόκειται για ανείπωτη τραγωδία που σημειώθηκε, το πρωί της Τρίτης κι ενώ οι γονείς του παιδιού έλειπαν από το σπίτι κι ενώ αυτό βρισκόταν υπό την επίβλεψη της νταντάς του.

Το αγοράκι έτρωγε το πρωινό του όταν ξαφνικά άρχισε να πνίγεται. H κοπέλα που το πρόσεχε κάλεσε έντρομη πρώτα τον πατέρα που ήταν στο μαγαζί του κάτω από το σπίτι.

Τα λεπτά που ακολούθησαν ήταν δραματικά με το παιδί να έχει χάσει το σφυγμό του και τον νεαρό πατέρα να αναζητά βοήθεια στο αστυνομικό Τμήμα που βρισκόταν απέναντι από το σπίτι.

κρατώντας τον γιο του μελανιασμένο στα χέρια του και με τον ίδιο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, ο εκλιπαρεί τους αστυνομικούς να σώσουν το παιδί του

Όπως αναφέρει και ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA, ο πατέρας έκλαιγε και έλεγε συνεχώς «κάντε κάτι, βοηθήστε το παιδί μου… ο γιος μου πνίγεται».

Ένας από του αστυνομικούς που βρισκόταν σε υπηρεσία γνώριζε από πρώτες βοήθειες καθώς είχε παρακολουθήσει σεμινάρια και κατάφερε να βγάλει δύο ρώγες σταφυλιού που είχαν σταθεί στο λαιμό του παιδιού ενώ έτρωγε πρωινό στο σπίτι του, μπροστά στα μάτια της οικιακής βοηθού

Αμέσως οι αστυνομικοί μετά το έβαλαν το παιδί στο περιπολικό και το μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας του νησιού, όπου οι γιατροί έπειτα από μάχη μιας ώρας να επαναφέρουν, διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Η ιατροδικαστική εξέταση ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί στον Πειραιά παρουσία των γονιών ενώ αναμένονται και αποτελέσματα στοχευμένων εξετάσεων για να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του αγοριού.

Εκπαιδευμένοι αστυνομικοί στις πρώτες βοήθειες βγάζουν δύο ρώγες σταφύλι από το στόμα του. Όμως το παιδί δεν επανέρχεται. Με περιπολικό το μεταφέρουν στο Κέντρο Υγείας της Τήνου.

Η κηδεία του παιδιού έγινε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ιερά Μονή Ταξίαρχων στη χώρα της Τήνου.




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Ξυλοκόπησαν 17χρονο αναγκάζοντάς τον να παραδεχθεί υποτιθέμενο βιασμό 14χρονης
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Κορινθία: Αδερφή θύματος – «Πήγαν να βοηθήσουν τον φίλο τους και έχασαν τη ζωή τους»
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Κέρκυρα: Νεκρές ανασύρθηκαν οι δύο γυναίκες από την θαλάσσια περιοχή στο Σιδάρι
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Το τζακ ποτ της ζωής του: Σε κατάστημα ΟΠΑΠ της Πτολεμαΐδας ο χρυσός νικητής του ΤΖΟΚΕΡ – Κέρδισε περισσότερα από 18,6 εκατ. ευρώ
30 Σεπτεμβρίου, 2024
CNN: Σημαντικό πλήγμα ο θάνατος του Νασράλα, όμως δεν σημαίνει απαραίτητα αποδυνάμωση της Χεζμπολάχ
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Δημοσκόπηση Palmos Analysis για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ: Μάχη Φάμελλου – Κασσελάκη και Ανδρουλάκη – Διαμαντοπούλου
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Μητσοτάκης στο υπουργικό για τη βία ανηλίκων: Αυστηροποίηση ποινών και για γονείς
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Κιβωτός του Κόσμου: «Αυτά τα παιδιά χρησιμοποιήθηκαν εναντίον μας για να μας καταστρέψουν» είπε στην απολογία του ο πατήρ Αντώνιος
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Πετρέλαιο θέρμανσης: Στις 15 Οκτωβρίου ξεκινά η διάθεσή του – Οι εκτιμήσεις για την τιμή εκκίνησης
30 Σεπτεμβρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκε απάτη σε βάρος επιχείρησης
30 Σεπτεμβρίου, 2024