Το χρονικό του μακελειού στη ναυτιλιακή στη Γλυφάδα – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Σε επίσημη ανακοίνωση προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ για το μακελειό στην Γλυφάδα. Νεκροί η ιδιοκτήτρια της ναυτιλιακής, ο συνιδιοκτήτης κι ένας υπάλληλος ενώ ο δράστης αυτοκτόνησε.

«Σήμερα, Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2024 και ώρα 10:11, ενημερώθηκε το κέντρο της Άμεσης Δράσης, από υπάλληλο ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα, ο οποίος βρισκόταν εντός των εγκαταστάσεων, για περιστατικό με πυροβολισμούς.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν αστυνομικοί του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος, της Άμεσης Δράσης, της Ο.Π.Κ.Ε., της Τροχαίας καθώς και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, ενώ στο σημείο προσήλθε ομάδα της Ε.Κ.Α.Μ. και διαπραγματευτής της Ελληνικής Αστυνομίας.

Αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή γύρω από την εταιρεία και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, εντός του κτηρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας απεγκλωβίστηκαν δύο εργαζόμενες της εταιρείας.

Όπως διαπιστώθηκε, 70χρονος άνδρας, πρώην εργαζόμενος, εισήλθε στο κτήριο και, έχοντας στην κατοχή του καραμπίνα, πυροβόλησε τραυματίζοντας θανάσιμα τρία άτομα, τα οποία βρίσκονταν στον πρώτο όροφο του κτηρίου.

Ακολούθως, ο 70χρονος εντοπίστηκε θανάσιμα τραυματισμένος σε αποθήκη του υπογείου των εγκαταστάσεων. Δίπλα του βρέθηκε η καραμπίνα που έφερε.

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα με το οποίο είχε μεταβεί στην εταιρεία ο δράστης, βρέθηκε ένα περίστροφο.

Προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τα σενάρια που εξετάζουν οι ειδικοί για τη Σαντορίνη – «Αποκλείουμε την έκρηξη»
5 Φεβρουαρίου, 2025
Προβληματισμός για τον τουρισμό στη Σαντορίνη
5 Φεβρουαρίου, 2025
Σαντορίνη: Η στιγμή που 59χρονος επιχειρεί να διαρρήξει βανάκι
5 Φεβρουαρίου, 2025
Κ.Αρβανίτης: «Ερώτηση στην Κομισιόν για την επίθεση της Κυβέρνησης στον Συνήγορο του Πολίτη»
5 Φεβρουαρίου, 2025
Δώρο ζωής από τον μικρό Άγγελο: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η μεταμόσχευση νεφρών σε 37χρονο στο Ιπποκράτειο
5 Φεβρουαρίου, 2025
Πέμπτη ημέρα αγωνίας στη Σαντορίνη με μπαράζ σεισμικών δονήσεων – «Ερήμωσε» το νησί
5 Φεβρουαρίου, 2025
Λέκκας για τους σεισμούς στην Σαντορίνη: Αυτές είναι οι ευάλωτες ζώνες του νησιού – Οι 5 περιοχές που απαιτείται δράση
5 Φεβρουαρίου, 2025
Σοκ στο Αλιβέρι: Νέα υπόθεση κακοποίησης ανηλίκων από τους γονείς τους – Με χειροπέδες στην ασφάλεια
5 Φεβρουαρίου, 2025
Καβάλα: «Παγωμένη» η τοπική κοινωνία – Νέες αποκαλύψεις για τον 62χρονο καθηγητή
5 Φεβρουαρίου, 2025
Τραγωδία στην Κρήτη: Νεκρή 13χρονη από σηψαιμία
5 Φεβρουαρίου, 2025