«Το έκανα γιατί έχει σχέση με την πρώην μου», είπε ο 40χρονος που πυροβόλησε στα γεννητικά όργανα τον τεχνικό

«Κατάλαβα ότι είχαν σχέση και τον πυροβόλησα» είπε κατά τη διάρκεια της προανακριτικής του εξέτασης από το αστυνομικούς ο 40χρονος που τραυμάτισε με ένα 9αρι περίστροφο στα γεννητικά όργανα τον 29χρονο τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών τον οποίο κάλεσε για να του παράσχει τις υπηρεσίες του έναντι αμοιβής στη Θεσσαλονίκη.

Το απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα μεσάνυχτα της περασμένης Δευτέρας σε διαμέρισμα του Δενδροποτάμου της Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη. Ο δράστης που φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ, διαπίστωσε όπως ο ίδιος ισχυρίζεται ερωτικού περιεχομένου φωτογραφίες βίντεο και φωτογραφίες της εν διαστάση συντρόφου του με άλλους άνδρες στα κινητά της τηλέφωνα.

Τότε όπως ο ίδιος αναφέρει απευθύνθηκε στον 29χρονο προκειμένου να προχωρήσει στην ανάκτηση ηλεκτρονικών αρχείων. «Είχα σχέση μαζί 12 χρόνια και αποκτήσαμε δύο κοριτσάκια. Μαλώναμε γιατί είχε εξωσυζυγικές σχέσεις και έχει φύγει από το σπίτι. Βρήκα στα δύο κινητά της πολλά βίντεο και φωτογραφίες της σε ερωτικές περιπτύξεις με άλλους άνδρες. Τρελάθηκα όταν τα είδα αυτά γιατί την αγαπώ ακόμα» φέρεται να είπε στην προανακριτική του απολογία ο 40χρονος.

Στη συνέχεια ο 40χρονος, σύμφωνα με το newsit.gr, ανέφερε στους άνδρες της ΕΛ. ΑΣ, ότι μέσω ενός γνωστού του φώναξε το 29χρονο τεχνικό ηλεκτρονικών υπολογιστών. «Του έδωσα το λάπτοπ κι είδα ότι αντί να κάνει ανάκτηση, χάκαρε τον υπολογιστή. Δεν μπορούσε να διαβάσει τα στικάκια μου και να δω τα βίντεο και τις φωτογραφίες της. Εγώ κατάλαβα τι έκανε και τον ρώτησα:» Τι κάνεις εκεί; Γιατί το έκανες αυτό και το χάλασες;» κι αυτός μου απάντησε: «Δεν έκανα τίποτα» με κλώτσησε πήρε το λάπτοπ και το έσπασε στο πάτωμα. Εγώ άρχισα να τον χτυπάω με ένα ξύλο και παλεύαμε. Μετά θόλωσα γιατί κατάλαβα ότι είχαν σχέση, πήρα το όπλο και του έριξα μια στο πόδι».

Ο 40χρονος παραπέμφθηκε να απολογηθεί την Παρασκευή στην 7η ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, καθώς εις βάρος του η εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και για παράνομη οπλοκατοχή κι οπλοχρησία.