Το IONIAN TV τώρα και στην ΕΟΝ

Μ’ ένα ακόμη κανάλι εμπλουτίζεται η ΕΟΝ, η πλατφόρμα της Nova που πλέον από την Πέμπτη 1η Ιουνίου οι συνδρομητές έχουν τη δυνατότητα να απολαμβάνουν στην EON (θέση 725 και με δυνατότητα 7 days catch-up) τo IONIAN TV παρακολουθώντας άμεσα την καθημερινότητα και όλες τις εξελίξεις.

Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους τηλεοπτικούς σταθμούς της Περιφέρειας, που επικεντρώνεται στην ενημέρωση για την Πελοπόννησο, τα Ιόνια Νησιά και τη Νότια Στερεά Ελλάδα, δίνοντας έμφαση στην ανάδειξη των θεμάτων που αγγίζουν την καθημερινότητα και διαμορφώνουν τη ζωή των κατοίκων των περιοχών αυτών.

Το IONIAN TV σύμφωνα με έρευνα της Data Consulting αποτελεί το μεγαλύτερο πολυθεματικό κανάλι στην περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας και στις Περιφερειακές Ενότητες Αχαΐας, Ηλείας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας, Αρκαδίας, Κορινθίας, Φωκίδας, Αιτωλοακαρνανίας, Ζακύνθου και Κεφαλληνίας.

Το IONIAN TV με αμεσότητα, αξιοπιστία και πρόσβαση στην πηγή των γεγονότων και της ενημέρωσης αποτελεί προστιθέμενη αξία, με σεβασμό, προσήλωση, δημιουργία, κουλτούρα, τεχνογνωσία αλλά και τη φαντασία των ανθρώπων του.