Το κίνημα που έβαλε τις αφίσες για την άμβλωση «επιτίθεται» στον Καραμανλή

Το κίνημα «αφήστε με να ζήσω!» ξέσπασε ύστερα από το σάλο που δημιουργήθηκε με την αφίσα κατά της άμβλωσης σε σταθμό μετρό.

Τα ορθόδοξα χριστιανικά σωματεία επιτίθενται στον υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή, για την «απαράδεκτη δημοκρατικά και αντισυνταγματική παρέμβασή του στη διοίκηση της ΣΤΑΣΥ» για να κατέβει η αφίσα.

Παράλληλα, μιλούν για καταπάτηση συνταγματικών δικαιωμάτων και παραθέτουν στοιχεία για την υπογεννητικότητα στη χώρα μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του κινήματος:

Το Κίνημα «Αφήστε με να ζήσω!» δημιουργήθηκε πριν 2 χρόνια περίπου από 19 Ορθόδοξα Χριστιανικά Σωματεία και με την υποστήριξη της Ανωτάτης Συνομοσπονδίας Πολυτέκνων Ἑλλάδος, με σκοπό να ενημερώνει με κάθε νόμιμο και δημοκρατικό τρόπο τους συμπολίτες μας για το θαύμα της Ζωής του αγέννητου παιδιού, σύμφωνα με τα επιστημονικά δεδομένα και την Ορθόδοξη παράδοσή μας, αλλά και να βοηθά όσες γυναίκες πιέζονται για έκτρωση και επιθυμούν να κρατήσουν το παιδί τους.

Στα πλαίσια αυτής της ενημέρωσης προβήκαμε σε διαφημιστική καμπάνια σε κάποιους σταθμούς του ΜΕΤΡΟ, με αποκλειστικό σκοπό την ενημέρωση για τη μοναδική και ανεπανάληπτη ανθρώπινη ζωή, που φιλοξενείται στην κοιλιά της μητέρας, προβάλλοντας αποκλειστικά επιστημονικές πληροφορίες για την ενδομήτρια ζωή του εμβρύου.