Το λαμπερό χριστουγεννιάτικο bazaar των Ιταλών της Αθήνας

Ιταλικές γεύσεις, Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα και αλληλεγγύη: η Πρεσβεία της Ιταλίας στην Αθήνα προσκαλεί όλες τις φίλες Ελληνίδες και τους φίλους Έλληνες, και όχι μόνο, να συμμετάσχουν στο παραδοσιακό φιλανθρωπικό Μπαζάρ του COASIT Grecia που πραγματοποιείται αύριο, Σάββατο 26 Νοεμβρίου (από ώρα 10.30 έως και 18.30) στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη (Πειραιώς 206 – Tαύρος).

Το Coasit Ελλάδα – Επιτροπή Συμπαράστασης Ιταλών της Αθήνας “COASIT”  είναι μια οργάνωση εθελοντών που εδώ και δεκαετίες επιτελεί ένα πολύτιμο έργο για τους Ιταλούς ομογενείς που κατοικούν στην Ελλάδα, σε πλήρη συντονισμό και συνεργασία με την Πρεσβεία της Ιταλίας, προσφέροντας την βοήθειά του κατά προτεραιότητα στους ηλικιωμένους, στα παιδιά και στους πιο αδύναμους.

Το φιλανθρωπικό αυτό έργο γίνεται εφικτό χάρη στα έσοδα που συλλέγονται από το Ιταλικό Χριστουγεννιάτικο Μπαζάρ που διοργανώνεται κάθε χρόνο με την αιγίδα της Πρεσβείας. Σε αυτό μπορείτε να βρείτε γνήσιες γαστρονομικές σπεσιαλιτέ της Ιταλίας (πίτσα, τυριά και τα διάσημα ιταλικά αλλαντικά, παραδοσιακά γλυκίσματα, πανεττόνε, βιβλία και αντικείμενα που έρχονται ειδικά από την Ιταλία).

Στις 3 το μεσημέρι η Αθηνά Κυρούση –Salvucci και ο Κωστής Σαλής θα τραγουδήσουν ιταλικά τραγούδια.

Στις 6 το απόγευμα προβλέπεται η λαχειοφόρος αγορά με πάνω από σαράντα δώρα για τους νικητές!