“Το μεγάλο κακό δεν θ΄αργήσει” – Ξεσπά ο 68χρονος θύμα του μαχαιρώματος

Λίγες ώρες μετά το αιματηρό επεισόδιο στην περιοχή του Καστελίου, το οποίο τον οδήγησε στο νοσοκομείο, με τραύματα από μαχαίρι στο μηρό, ο 68χρονος μεταφέρει στο cretalive την αγωνία του ίδιου και της συντρόφου του για την εξέλιξη μιας υπόθεσης που έχει γίνει εφιάλτης για δύο οικογένειες.

Όπως αναφέρει, το τελευταίο περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά επιθέσεων, κυρίως σε βάρος της 49χρονης συντρόφου του, μητέρας τριών παιδιών.

Επιθέσεις ως επί το πλείστον σεξουαλικής φύσεως, καθώς ο 42χρονος φερόμενος ως δράστης φαίνεται να έχει αναπτύξει μια μανία για την γυναίκα.

Μάλιστα κατά καιρούς, όπως λέει πάντα ο τραυματίας, έχει αποπειραθεί να την βιάσει, ενώ προκαλέσει ζημιές στο σπίτι και την περιουσία της.

“Ο φόβος μας είναι μεγάλος, ζούμε ένα μαρτύριο” αναφέρει ο 68χρονος και τονίζει πως, παρά τις κατά καιρούς προσπάθειές τους να παρέμβουν οι διωκτικές αρχές , ο 42χρονος εξακολουθεί να παρενοχλεί την γυναίκα και να προκαλεί τρόμο τόσο στην ίδια και την οικογένειά της όσο και στην οικογένεια του ίδιου, που προσπαθεί να την προστατεύσει.
“Το μεγάλο κακό δεν θ΄αργήσει και τότε όλοι θα βρεθούν ενώπιον των ευθυνών τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά!

Σε ότι αφορά το πιο πρόσφατο επεισόδιο, τονίζει ότι πηγαίνοντας σε ελαιώνα με την 49χρονη, συνάντησαν τον 42χρονο, ο οποίος δεν δίστασε να “εμβολίσει” το αυτοκίνητό τους με το δικό του όχημα.

Όταν βγήκαν, ο 42χρονος κινήθηκε για μια ακόμα φορά απειλητικά εναντίον της γυναίκας, και ο σύντροφός της, μπήκε στη μέση για να την προφυλάξει, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του από το μαχαίρι του 42χρονου.