Το Μπαρ Μπεε Κιου έκανε τα Σαββατοκύριακα του Οκτωβρίου πιο νόστιμα μέσα από το Burger Fest

Το Μπαρ Μπεε Κιου έδειξε τον πληθωρικό του χαρακτήρα για ακόμα μία χρονιά συμμετέχοντας 1-3 και 8-10 Οκτωβρίου στο καθιερωμένο Burger Fest, στην Αγορά του ΟΑΚΑ, με πλήθος κόσμου να επισκέπτεται το περίπτερό του.

To αγαπημένο burger brand «καλωσόρισε» τους φίλους του με τον δικό του μοναδικό τρόπο, παρουσιάζοντας αγαπημένα μπιφτεκόψωμα αλλά και νέους συνδυασμούς. Εκτός από τα κλασσικά αγαπημένα μπιφτεκόψωμα ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ, ΜΠΕΙΚΟΝΕΪΤΟΡ, ΓΕΝΝΑΙΟΣ! που έχουν κατακτήσει το κοινό, την εμφάνισή του έκανε και το ολοκαίνουριο μπιφτεκόψωμο «ΜΠΕΡΓΚΕΡΙΤΟΣ» με ρίζες στο μακρινό Mεξικό, που δημιουργήθηκε αποκλειστικά για το Burger Fest.

To highlight της διοργάνωσης ήταν η εμφάνιση του YouTuber Konilo στο περίπτερο του Μπαρ Μπεε Κιου, ο οποίος «τρύπωσε» στην κουζίνα και έμαθε τη «μυστική» τεχνική με την οποία ψήνονται τα ψωμάκια «ανακρίνοντας» με τον δικό του μοναδικό τρόπο όχι μόνο το προσωπικό αλλά και το κοινό που βρέθηκε εκεί.

Το Μπαρ Μπεε Κιου, πιστό στην αυθεντικότητα, την υπερβολή στην απόλαυση και την πρωτοτυπία του, συνεχίζει να εντυπωσιάζει το κοινό και να κερδίζει φανατικούς ακόλουθους τόσο μέσα από τα κανάλια του στα social media, όσο και λανσάροντας κάθε μήνα ένα μοναδικό μπιφτεκόψωμο. Αξίζει να σημειωθεί ότι η γευστική απήχηση του Μπαρ Μπεε Κιου είναι και βραβευμένη αφού έχει κατακτήσει τον τίτλο του Καλύτερου Burger στο 1ο Athens Burger Fest αλλά και τις διακρίσεις “Best in Burger” και “Social & Digital Presence” των Estia Awards 2020 για τη λαχταριστή social media παρουσία του.