Το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ και τα ζουμερά Μπιφτεκόψωμα… προσγειώνονται στο Burger Fest: Home Edition

Το πολυαγαπημένο και πολυβραβευμένο ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ για μια ακόμα χρονιά, από τις 05/01 μέχρι τις 10/01, βάζει τη δική του… σφραγίδα στο Burger Fest: Home Edition και «μυεί» το κοινό στον ορισμό του Μπιφτεκόψωμου με ένα σπέσιαλ εορταστικό μενού.

Αγαπημένες γεύσεις που έχουν λατρέψει οι burger lovers, όπως το πασίγνωστο μπιφτεκόψωμο «Του Γενναίου», αλλά και νέες συνταγές που δημιουργεί το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ ειδικά και αποκλειστικά για το Burger Fest: Home Edition κάνουν πιο απολαυστικές τις επόμενες 6 ημέρες, με πληθωρικούς, ζουμερούς και ακαταμάχητους συνδυασμούς.

Ο «Ναός του Μπιφτεκόψωμου», όπως είναι γνωστό το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ στους χιλιάδες φίλους του, βραβεύθηκε φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Estia Awards  με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best in Burger” και μαζί με τις κλασικές γεύσεις του, προσφέρει στο κοινό του κέντρου της Αθήνας, 2 εντελώς νέα μπιφτεκόψωμα, το ΣΠΕΪΣ ΤΖΑΜ και το ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ ΧΙΛΛΣ, αποκλειστικά για το Burger Fest: Home Edition!

Μέσω efood για delivery ή με ένα τηλέφωνο στην pop-up κουζίνα του Burger Fest: Home Edition για takeaway, το κοινό μπορεί να απολαύσει τα signature burgers του ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ από την άνεση του σπιτιού του για τις επόμενες ημέρες.