Το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ και τα ζουμερά Μπιφτεκόψωμα… προσγειώνονται στο Burger Fest: Home Edition

Το πολυαγαπημένο και πολυβραβευμένο ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ για μια ακόμα χρονιά, από τις 05/01 μέχρι τις 10/01, βάζει τη δική του… σφραγίδα στο Burger Fest: Home Edition και «μυεί» το κοινό στον ορισμό του Μπιφτεκόψωμου με ένα σπέσιαλ εορταστικό μενού.

Αγαπημένες γεύσεις που έχουν λατρέψει οι burger lovers, όπως το πασίγνωστο μπιφτεκόψωμο «Του Γενναίου», αλλά και νέες συνταγές που δημιουργεί το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ ειδικά και αποκλειστικά για το Burger Fest: Home Edition κάνουν πιο απολαυστικές τις επόμενες 6 ημέρες, με πληθωρικούς, ζουμερούς και ακαταμάχητους συνδυασμούς.

Ο «Ναός του Μπιφτεκόψωμου», όπως είναι γνωστό το ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ στους χιλιάδες φίλους του, βραβεύθηκε φέτος για 2η συνεχόμενη χρονιά στα Estia Awards  με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία “Best in Burger” και μαζί με τις κλασικές γεύσεις του, προσφέρει στο κοινό του κέντρου της Αθήνας, 2 εντελώς νέα μπιφτεκόψωμα, το ΣΠΕΪΣ ΤΖΑΜ και το ΚΡΑΝΜΠΕΡΙ ΧΙΛΛΣ, αποκλειστικά για το Burger Fest: Home Edition!

Μέσω efood για delivery ή με ένα τηλέφωνο στην pop-up κουζίνα του Burger Fest: Home Edition για takeaway, το κοινό μπορεί να απολαύσει τα signature burgers του ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ από την άνεση του σπιτιού του για τις επόμενες ημέρες.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Βορίδης: Ο Ανδρουλάκης δεν έχει κερδίσει ούτε μισή μονάδα από την Συριζοποίησή του
13 Φεβρουαρίου, 2025
Πρεσβεία Ιταλίας: Ημέρα Ιταλικού Design – Design, φιλοξενία και ποιότητα ζωής
13 Φεβρουαρίου, 2025
Γυναικοκτονία στις Σέρρες: «Ελάτε εδώ, σκότωσα τη γυναίκα μου» – Νεκρός ο δράστης
13 Φεβρουαρίου, 2025
Αρβανίτης: Τιμούμε τον Kuciak και την Kušnírová – Δεν ξεχνάμε τον Καραϊβάζ 
13 Φεβρουαρίου, 2025
Δολοφονία στην Πιερία: «Ανακύπτουν σοβαρά θέματα για την αστυνομική αντιμετώπιση της υπόθεσης»
13 Φεβρουαρίου, 2025
Πέντε Urban καλλιτέχνες μετατρέπουν το Moxy Athens City σε Ζωντανό Έργο Τέχνης
13 Φεβρουαρίου, 2025
ΗΠΑ: Η ομάδα Μασκ απολύει μαζικά δημοσίους υπαλλήλους
13 Φεβρουαρίου, 2025
BBC για Σαντορίνη: Δεν υπάρχουν ακυρώσεις από τους τουρίστες μέχρι στιγμής
13 Φεβρουαρίου, 2025
ΕΤΑΔ 2024: χρονιά δυναμικής ανάπτυξης με επανεκκίνηση 5 εμβληματικών έργων
13 Φεβρουαρίου, 2025
Ο Όμιλος ΤΙΤΑΝ επεκτείνει τη γεωγραφική εμβέλεια των προϊόντων χαμηλού αποτυπώματος άνθρακα με νέα κοινοπραξία στην Ινδία
13 Φεβρουαρίου, 2025