Το νέο βίντεο του Γιάννη Μαντζουράνη: «3 χρόνια Μητσοτάκης»

Με ένα βίντεο 23 δευτερολέπτων, ο Γιάννης Μαντζουράνης δικηγόρος και μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ παρουσιάζει τη «δυστοπική Ελλάδα του Μητσοτάκη και τα πολιτικά εγκλήματα που διέπραξε μέσα σε τρία χρόνια διακυβέρνησης ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης», όπως αναφέρει.

Και προσθέτει: «Ο πρωθυπουργός των υποκλοπών, των κολλητών, των καρτέλ και των καλοταϊσμένων συμβατικών ΜΜΕ. Ο διώκτης της Ελευθερίας του Τύπου, ο mister λίγος στα εθνικά θέματα, στην προάσπιση της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας. Τα έργα και τις ημέρες του «άριστου» που έχει αποκλειστικά την πολιτική ευθύνη για τους νεκρούς της πανδημίας και την απαξίωση του ΕΣΥ. Για τη φτωχοποίηση των πολιτών. Για την κατάρρευση των νοικοκυριών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Για την καταπάτηση του θεμελιώδους δικαιώματος της αξιοπρεπούς διαβίωσης».

«Ναι, η Ελλάδα του Μητσοτάκη είναι μια άλλη Ελλάδα. Είναι ο ορισμός του διεθνούς διασυρμού και του εξευτελισμού των πολιτών της. Είναι ο ορισμός ενός εφιάλτη δίχως τέλος! Μόνο η πολιτική αλλαγή θα δώσει στον εφιάλτη τέλος», καταλήγει ο κ. Μαντζουράνης.

Δείτε το βίντεο του Γιάννη Μαντζουράνη:

-Ad-