Το Newsique απαντά: Αυτό είναι μόνον η αρχή

Οι ισχυροί και οι «άριστοι» μπορούν να ελέγξουν τα κανάλια και τα ραδιόφωνα. Το διαδίκτυο, όμως, δεν μπορούν. Μπορούν ενδεχομένως να πείσουν όσους δεν ξέρουν. Εμείς, όμως, ξέρουμε. Μπορούν να παραπλανήσουν εκείνους που δεν διαβάζουν. Εμείς, όμως, διαβάζουμε.

Το newsique ήρθε για να φωνάξει την αλήθεια, να διαλύσει τα συστημικά fake news, να αποκαλύψει στον κόσμο την αλήθεια που του την κρύβουν επιμελώς. Είναι προφανές ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που επισκέπτονται το site μας, βλέπουν στα βίντεό μας (και ακούν με τα αυτιά τους) ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ δηλώσεις που τους ΣΟΚάρουν. Πολλοί δεν τα πιστεύουν καν και νομίζουν ότι είναι μοντάζ! Απόδειξη της πλήρους παραποίησης της πραγματικότητας και της ελλιπέστατης ενημέρωσης που λαμβάνει ο ελληνικός λαός. Γιατί όλα αυτά είναι αλήθεια! Μάλιστα, έχουν ειπωθεί δημοσίως και θα έπρεπε να τα ξέρουν οι πολίτες. Όμως, δεν τα ξέρουν και ΣΟΚάρονται!

Και επειδή οι πολίτες ΣΟΚάρονται, τα βίντεό μας διαδίδονται με ταχύτατο ρυθμό στην κοινωνία. Φυσικό ήταν να ενοχλήσουμε σύντομα το γαλάζιο «στρατόπεδο» και να αρχίσει τις ανοησίες. Για να πάψουν, λοιπόν, ο ανοησίες, το newsique δηλώνει ότι:

Φυσικά και έκανε καμπάνια, ως νέο site. Φυσικά και θα κάνει και άλλες στο μέλλον.

Στο μέλλον, θα προχωρήσει σε έντυπες εκδόσεις και ραδιοφωνικές εκπλήξεις.

Αυτό που είδατε μέχρι τώρα δεν είναι τίποτα.

Μείνετε συντονισμένοι.

Και φυσικά, όλα αυτά έχουν υπογραφή.

Γιατί εμείς δεν είμαστε τρολ. Είμαστε ομάδα δημοσιογράφων.

Συνεχίζουμε…

Για την ομάδα του Newsique…

Μάνος Κακλαμάνος

Υ.Γ. Και μη χάσετε το αυριανό μας βίντεο.