Το on air «αντίο» της Αγγελικής Νικολούλη στον Κώστα Χαρδαβέλλα: «Υπήρξε τηλεοπτικός μου δάσκαλος και τον ευχαριστώ»

Mε μία ιδιαίτερη αναφορά στον τηλεοπτικό της μέντορα, Κώστα Χαρδαβέλλα, άρχισε την εκπομπή «Τούνελ» το βράδυ της Παρασκευής, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Αγγελική Νικολούλη.

Ο δημοσιογράφος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 79 ετών, προκαλώντας θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο.

Η Αγγελική Νικολούλη, κατά την έναρξη της εκπομπής της, αποχαιρέτησε τον συνάδελφό της, τονίζοντας τον ρόλο του ως δασκάλου στην τηλεοπτική της πορεία.

«Υπήρξε τηλεοπτικός μου δάσκαλος και τον ευχαριστώ. Στη σύζυγό του, που στάθηκε βράχος, και στον γιο του, Κωνσταντίνο, εκφράζουμε όλοι εδώ στο «Τούνελ» τα θερμά μας συλλυπητήρια. Καλό ταξίδι», δήλωσε συγκινημένη.

Η επαγγελματική σχέση των δύο δημοσιογράφων έχει μακρά ιστορία. Η Αγγελική Νικολούλη ξεκίνησε την τηλεοπτική της καριέρα στο πλευρό του Κώστα Χαρδαβέλλα το 1993, συμμετέχοντας στο κοινωνικό ρεπορτάζ «Χωρίς Μοντάζ» και αργότερα στην εκπομπή «Ρεπορτάζ στην Ομίχλη».

Αρχικά, η συνεργασία τους ήταν άριστη, όμως η κατάσταση άλλαξε όταν η Αγγελική Νικολούλη μετακινήθηκε στον ΣΚΑΪ για να παρουσιάσει τη ζωντανή εκπομπή Φως στο Τούνελ, η οποία σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Ο Κώστας Χαρδαβέλλας θεώρησε τη μετακίνηση αυτή προδοσία, καθώς η εκπομπή της ανταγωνιζόταν τη δική του.

Με το πέρασμα του χρόνου, οι διαφορές τους παραμερίστηκαν και οι σχέσεις τους αποκαταστάθηκαν, με τους δύο δημοσιογράφους να διατηρούν άψογη επικοινωνία μέχρι το τέλος.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Το Newsique.gr συμμετέχει στην 24ωρη απεργία της ΕΣΗΕΑ
11 Μαρτίου, 2025
Κουτσούμπας: Ό,τι κι αν κάνει η κυβέρνηση, η δίκαιη λαϊκή οργή δεν μπορεί να «νοθευτεί»
10 Μαρτίου, 2025
Κατρίνης: Η Τουρκία δεν μπορεί να είναι μέρος του ευρωπαϊκού αμυντικού μηχανισμού
10 Μαρτίου, 2025
Ματ Ντέιμον για «Οδύσσεια»: «Τα γυρίσματα πάνε πολύ καλά»
10 Μαρτίου, 2025
Εθνική Ελλάδος: Με Καρέτσα οι κλήσεις του Γιοβάνοβιτς για τα playoffs του Nations League
10 Μαρτίου, 2025
Κρεμλίνο: «Κενές οι κατηγορίες της Δύσης περί ρωσικής δολιοφθοράς στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ»
10 Μαρτίου, 2025
ΕΛ.ΑΣ: 265 συλλήψεις για ενδοοικογενειακή βία την τελευταία εβδομάδα
10 Μαρτίου, 2025
Μακρόν: «Απροκάλυπτες ρωσικές προσπάθειες αποσταθεροποίησης της Μολδαβίας»
10 Μαρτίου, 2025
Κανάκης για Οικονόμου: «Δεν έχει ειπωθεί πιο απάνθρωπο σχόλιο απέναντι στους ανθρώπους με αναπηρία»
10 Μαρτίου, 2025
Στις 18 Μαρτίου η συζήτηση σε επίπεδο αρχηγών για τα εξοπλιστικά
10 Μαρτίου, 2025