Το πιο σοβαρό σενάριο στο θρίλερ με το νεκρό έμβρυο – Ερωτηματικά για την υπόθεση

Οι έρευνες συνεχίζονται για το περιστατικό με το έμβρυο που εντοπίστηκε σε αποχετευτικό αγωγό στην οδό Σόλωνος στο κέντρο της Αθήνας.

Το πιο σοβαρό ενδεχόμενο που εξετάζεται από τους αστυνομικούς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, είναι η αποβολή. Την ίδια πληροφορία μεταδίδει και η ΕΡΤ, σύμφωνα με την οποία, το σενάριο είναι μήπως κάποια γυναίκα απέβαλε στην τουαλέτα και στη συνέχεια έφυγε.

Ένα ακόμα ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι εκείνο της παράνομης έκτρωσης, όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ.

«Μένει να δούμε αν το έμβρυο είναι προϊόν αποβολής ή αν κάποιος γιατρός έκανε κάποια παράνομη ενέργεια», τόνισε και ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας.

Ο εντοπισμός του εμβρύου, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ είναι 3-4 μηνών και είχε τον ομφάλιο λώρο, έγινε στις 15:30 χθες το μεσημέρι, κατά τη διάρκεια εργασιών καθαρισμού της αποχέτευσης σε κτίριο όπου στεγάζεται η ΜΚΟ στην οδό Σόλωνος. Ο εργαζόμενος που το εντόπισε το παρέδωσε στους υπεύθυνους της Δομής, ενημέρωσε τον εργοδότη του και στη συνέχεια ειδοποιήθηκε το Τμήμα Ασφάλειας Εξαρχείων.

Οι αστυνομικοί αρχικά δεν έβρισκαν τους υπευθύνους της ΜΚΟ «Γιατροί χωρίς Σύνορα». Αργά το βράδυ το έμβρυο εντοπίστηκε σε έναν χώρο που έμοιαζε με ψυγείο. Οι αρμόδιοι αστυνομικοί που ασχολούνται με την υπόθεση θα ζητήσουν λίστα των γυναικών που έχουν επισκεφθεί τα γύρω ιατρεία το τελευταίο διάστημα. Το σενάριο που εξετάζεται είναι μήπως κάποια γυναίκα απέβαλε στην τουαλέτα και στη συνέχεια έφυγε.

Ερωτηματικά προκαλούνται στους αρμόδιους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. σχετικά με τη μη ενημέρωση της Αστυνομίας από τη Δομή, για τον εντοπισμό του εμβρύου. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να υποστηρίζουν ότι σκόπευαν να ενημερώσουν σήμερα τις Αρχές και να παραδώσουν το έμβρυο.