Το ποσό που έβγαλε η Βίσση από τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1 αποκάλυψε το ποσό που έβγαλε η Άννα Βίσση από τη μεγάλη συναυλία της στο Καλλιμάρμαρο.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τη συναυλία της Άννας Βίσση ήταν από 20 έως και 80 ευρώ και ο Γιώργος Λιάγκας με έναν πρόχειρο υπολογισμό στον αέρα του «Πρωινού» αποκάλυψε ότι το συνολικό ποσό από τα κέρδη ανέρχεται περίπου 1.300.000 ευρώ, καθώς περισσότεροι από 60.000 βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο.

Όπως είπε ο παρουσιαστής, η παραγωγή της συναυλίας ήταν ακριβή και πιθανόν να κόστισε περισσότερο από 300.000 ευρώ.

«Έβγαλε σε μία βραδιά η Άννα 1.000.000 ευρώ και καλώς έκανε. Δεν υπάρχει Έλληνας τραγουδιστής που μπορεί να τα βγάλει αυτά τα λεφτά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας, με τον Βαγγέλη Περρή στη συνέχεια να διαφωνεί ως προς το νούμερο χωρητικότητας θεατών στο Καλλιμάρμαρο.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Χαλκιδική: «Είμαστε όλοι σε σοκ» λέει ο ανιψιός της 60χρονης που έπεσε από το μπαλκόνι και σκοτώθηκε
22 Φεβρουαρίου, 2025
Εύβοια: Δημοτικός σύμβουλος επιχείρησε να κάψει το αυτοκίνητο προέδρου Πολιτιστικού Συλλόγου έπειτα από καβγά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Ηράκλειο: Προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη έλαβαν και οι υπόλοιποι τρεις συλληφθέντες της σπείρας διακίνησης ναρκωτικών
22 Φεβρουαρίου, 2025
Επίθεση στο Βερολίνο: «Το μίσος για τους Εβραίους ήταν το κίνητρο του δράστη»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Θρίλερ στη Βούλα: Αυτή είναι η Κινέζα που βρέθηκε κρεμασμένη στην σπηλιά
22 Φεβρουαρίου, 2025
Νοίκιασε αυτοκίνητο, αγόρασε ποτά και ηχοσύστημα αποστέλλοντας με e-mail πλαστά καταθετήρια από τράπεζες
22 Φεβρουαρίου, 2025
Γεωργιάδης για Τέμπη: «Οι πολλές ευγένειες τελειώσανε. Όλο αυτό πια είναι γελοιότητα. Δεν ντρέπονται επιτέλους;»
22 Φεβρουαρίου, 2025
Έρευνες για βιασμό γυναίκας στη Χαλκίδα: Τέσσερις συλλήψεις και κατασχέσεις όπλων
22 Φεβρουαρίου, 2025
Μάντζος για το επεισόδιο με συνεργάτιδά του στη Βουλή: «Υπήρξε έντονη διαφωνία, λιποθύμησε και χτύπησε στην πόρτα»
22 Φεβρουαρίου, 2025
e-ΕΦΚΑ – ΔΥΠΑ: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τις 24 έως τις 28 Φεβρουαρίου
22 Φεβρουαρίου, 2025