Το πούλμαν που μετέφερε τους οπαδούς της Γουέστ Χαμ στο «Καραϊσκάκης» χτύπησε σεκιούριτι κι εκείνοι γελούσαν

ΟΟλυμπιακός νίκησε τη Γουέστ Χαμ με 2-1 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου του Europa League στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Πέμπτη (27/10), αλλά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης σημειώθηκε ένα περιστατικό με τους οπαδούς των «σφυριών» κι ένα μέλος της ασφαλείας του γηπέδου.

Πιο συγκεκριμένα, καθώς το πούλμαν που μετέφερε τους οπαδούς της αγγλικής ομάδας στο γήπεδο του Φαλήρου, προσέκρουσε σ’ ένα φράχτη όπου στεκόταν ένας υπάλληλος της ασφαλείς με αποτέλεσμα να τον ρίξει στο έδαφος.

Στο βίντεο που κυκλοφόρησε, το οποίο φαινομενικά τραβήχτηκε από το εσωτερικό του οχήματος, ακούγονται οι οπαδοί της Γουέστ Χαμ να γελούν με το ατύχημα του εργαζομένου και δεν έδειξαν κανένα ενδιαφέρον για την κατάσταση της υγείας του, αν κι εκείνος σηκώθηκε γρήγορα από το έδαφος και επέστρεψε στη θέση του. Στο μεταξύ, ακούγεται κι ένα άτομο να σχολιάζει «Τι έπαθε ο κακομοίρης».

Όσο για τον Ολυμπιακό, μετά την κατάκτηση των τριών βαθμών έκανε σημαντικό βήμα προκειμένου να παλέψει για να διεκδικήσει την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Στην επόμενη αγωνιστική ταξιδεύει στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ.