Το σημείωμα που έγραψε η Σταυρούλα – «Τα τραύματα στην ψυχή μου δεν έκλεισαν ποτέ»

Πλέον, οι αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για αυτοκτονία, ατύχημα ή εγκληματική ενέργεια.

Τραγική κατάληξη είχε ο επίλογος της υπόθεσης εξαφάνισης της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, η τύχη της οποίας αγνοείτο από τον Αύγουστο του 2023. Σορός που ήταν στα αζήτητα, ταυτοποιήθηκε ότι ανήκε σε αυτήν.

Η Σταυρούλα φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, καθώς λάμβανε αντικαταθληπτική αγωγή. Ο πόνος που ένιωθε, αποτυπώνεται στο ιδιόχειρο σημείο που βρήκε η συγκάτοικός της, λίγο μετά την εξαφάνισή της. Η Σταυρούλα είχε γράψει παλαιότερα ένα σημείωμα, στο οποίο αποτυπώνεται ο πόνος που αισθανόταν.

Το σημείωμα που είχε γράψει η Σταυρούλα

Το σημείωμα εξέτασε γραφολόγος, η οποία εξακρίβωσε ότι το έγραψε η άτυχη γυναίκα, σε άγνωστο παρελθόντα χρόνο, μιλώντας στον ALPHA. «Γιατί δε με έβαλες στο δημόσιο; Ένα μεγάλο “γιατί”. Ό,τι και αν έκανα ήμουν λάθος. Είχα μαθησιακά προβλήματα, μετά από χρόνια ψυχοθεραπείας. Έβγαλα 17,7. Φεύγω χωρίς χρήματα.

Τα τραύματα στην ψυχή μου δεν έκλεισαν ποτέ. Με εγκατέλειψες. Ο αδερφός σου στον (όνομα πολιτικού). Η (όνομα πολιτικού) ήταν η βοήθεια και είχες δώσει τον λόγο σου… Δε με ήθελες ποτέ… Γιατί; Φεύγω με αξιοπρέπεια, το κρίμα στον λαιμό σου. Η ζωή μου ήταν κόλαση, σε ευχαριστώ.

Υ.Γ. Πολλή βία λεκτική. Με μείωνες, μου έσπασες τη μύτη. Όλοι δύο μέτρα κάτω από τη γη θα πάμε. Γέρασες. Σε λυπάμαι».