To βίντεο της Σελίν Ντιόν από το 2008 όταν είχε τα πρώτα συμπτώματα από το Σύνδρομο Δύσκαμπτου Ανθρώπου

Το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου (SPS) είναι μια σπάνια νευρολογική πάθηση που επηρεάζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, ειδικά τον εγκέφαλο και το νωτιαίο μυελό.

Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα βίντεο από τα πρώτα συμπτώματα που είχε η Σελίν Ντιόν από το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου, το 2008, όταν ακόμα δεν γνώριζε ότι πάσχει από αυτή τη σπάνια νευρολογική ασθένεια, ήρθε στη δημοσιότητα.

Στο βίντεο φαίνεται η διάσημη τραγουδίστρια να εξηγεί σε μια γιατρό ότι αντιμετωπίζει προβλήματα με τον αυχένα της. «Δεν μπορώ να χαλαρώσω, επομένως δεν μπορώ να χαλαρώσω τις φωνητικές μου χορδές. Δεν μπορώ να κάνω ασκήσεις με τη φωνή μου και με πονάει ένα συγκεκριμένο σημείο στον λαιμό μου» εξηγεί η Σελίν Ντιόν στη γιατρό, η οποία την ψιλαφίζει και προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει.

Σε συνέντευξη που έδωσε πρόσφατα η Σελίν Ντιόν στην εκπομπή «Today» του NBC, η τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι έδινε κρυφά μάχη ενάντια στο Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου για 17 ολόκληρα χρόνια και το αποκάλυψε το 2022 γιατί δεν άντεχε άλλο να κρύβει κάτι τέτοιο από τον κόσμο που την αγαπά.