Τοξικό αέριο: Τι σημαίνει η εισπνοή του, τι μπορεί να προκαλέσει – Πώς «χορηγείται»

Ραγδαίες εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας. Τα σκοτεινά σημεία στην τραγωδία με τα τρία νεκρά παιδιά στην ίδια οικογένεια.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που κυκλοφόρησαν το βράδυ της Δευτέρας και στη συνέχεια διαψεύστηκαν, κάνουν λόγο για τοξικό αέριο που εισέπνευσε η μικρή Τζωρτζίνα και οδήγησε στον θάνατό της.

Τα ερωτήματα που «καίνε» τους ειδικούς επιστήμονες. Στο κόκκινο η αγωνία εν αναμονή των αποτελεσμάτων των τοξικολογικών.

Τι σημαίνει η εισπνοή τοξικού αερίου και τι συμπτώματα μπορεί να προκαλέσει – Τι λέει ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων.

«Θα φούνταρα από την ταράτσα στο κενό» – Νέα δήλωση της 33χρονης μητέρας

Η μητέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, προσπαθεί να περιγράψει την ψυχολογική της κατάσταση. Παίρνει δύναμη όπως λέει από τον σύζυγό της, αλλά η κάθε μέρα, είναι δυσκολότερη από την προηγούμενη…

Η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των αδικοχαμένων παιδιών στην Πάτρα, περιμένει να μάθει το λόγο που έφυγαν τα αγγελούδια της και ταυτόχρονα όπως λέει, να βρει δύναμη για να αντέξει τα όσα γράφονται και ακούγονται για την ίδια. Την ώρα που βγήκε στον αέρα η χθεσινή ανάρτηση με το δήθεν πόρισμα του ιατροδικαστή η μητέρα των παιδιών βρισκόταν εκτός του σπιτιού, ενώ έξω είχαν στηθεί κάμερες προκειμένου να καταγράψουν την αντίδρασή της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr κατά την επιστροφή της η Ρούλα Πισπιρίγκου βρήκε έξω από την πόρτα δημοσιογράφους να την περιμένουν. Αρνήθηκε να κάνει δηλώσεις, ήταν εμφανώς αναστατωμένη από όσα είχαν συμβεί και όταν κάποιος από τους δημοσιογράφους επέμεινε ρωτώντας τη για την αντίδρασή της για όλα αυτά που γράφτηκαν είπε:

«Η αντίδρασή μου αν ήμουνα στο σπίτι μόνη μου θα ήταν να πέσω από εκεί πάνω» δείχνοντας την ταράτσα και εννοώντας φυσικά ότι βρίσκεται σε απόγνωση από όσα λέγονται και από τις επιθέσεις που δέχεται με κάθε ευκαιρία και κάθε δαρροή η οικογένεια.

Μεγάλο της στήριγμα είναι ο σύζυγός της. Ο 30χρονος που εμφανίζεται οργισμένος από τα όσα γράφονται για τη γυναίκα του, που όπως λέει, ξέρει ότι έκανε τα πάντα για να βοηθήσει τα τρία παιδιά τους. Τόσο η 33χρονη όσο και εκείνος έχουν δηλώσει στις διαδοχικές συνεντεύξεις που έδωσαν τις προηγούμενες μέρες, πως δεν φοβούνται το παραμικρό και πως στο τέλος η αλήθεια θα λάμψει.

«Για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός»

Ο κουμπάρος του ζευγαριού και κολλητός του πατέρα των τριών κοριτσιών, Πέτρος Σταμίρης μίλησε αποκλειστικά στο «Πρωινό» λέγοντας:

«Έχω να τους δω από την κηδεία της Τζωρτζίνας. Έχουν κλειστεί στο σπίτι τώρα, ο Μάνος δουλεύει κάθε μέρα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Στην εντατική έμεινε έναν μήνα η Τζωρτζίνα. Ήμουν συνέχεια με τον Μάνο εκεί, μέναμε μαζί το βράδυ εγώ με τον πατέρα της Τζωρτζίνας» ανέφερε αρχικά και συνέχισε σχετικά με τα σενάρια που κυκλοφορούν:

«Τώρα μόλις διάβασα ότι κάτι άλλο βγάλανε, ότι κάτι με τοξικό αέριο τώρα ανέβηκε στα site από ότι είδα. Δεν ξέρω αν ισχύει, εγώ τώρα μόλις αυτό διάβαζα ρε παιδί μου.

Εγώ έγινα κουμπάρος λόγω του Μάνου. Με τον Μάνο ήμασταν φίλοι και γίναμε κουμπάροι.

Κι εγώ μέχρι και τώρα που ανεβαίνουν αυτά δεν το πιστεύω ότι έχει κάνει κάτι η Ρούλα. Δηλαδή άμα βγει ότι έχει γίνει κάτι, θα πέσουμε από τα σύννεφα όλοι δηλαδή.

Ο Μάνος λέει ότι είναι fake, δεν τα πιστεύει ούτε αυτός. Δεν θέλει να πιστέψει μάλλον ότι η ίδια η γυναίκα του μπορεί να έχει κάνει κάτι.

Τουλάχιστον για τον Μάνο βάζω το χέρι μου στη φωτιά ότι είναι καθαρός τελείως», συμπλήρωσε.